Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mt2 - Team Search

ogf-carl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam teamu do stworzenia PIERWSZEGO publicznego server'a metina. Nie licząc polmt2 novamt2 i mpcmt2

Po wielu próbach udało mi się ustawić tak server aby działał na zew ip, brak jakiegokolwiek hamachi.

Raty:

Exp : x5 (5 razy większy niż w normalnym metinie)

Drop : x3

Drop yang : x4

Sklepy:

Brak itemów typu stal itp.

Itemy będą w sklepach do max +5!

Kowal potrzebuje itemków

Ceny itemów z Item shopa (typu bodzie itp. będą dosyć drogie)

Trzecia ręka dodawana do każdego konta.

Do czego dążę?

Do stworzenia pierwszego, prywatnego serwera na którym będzie się dało grać, spolszczenie wszystkich komunikatów.

Ne0 zapewne teraz pomyślą, 'po ch..' taki serwer, już wolę na RL metku zagrać, jednak tutaj mogę zaprzeczyć ponieważ wiele osób

chciałoby (wg. mnie) zagrać na serwerze na którym można coś osiągnąć, a nie tylko wbić 99 lvl mieć full eq i wyjść.

Dedyka sponsoruję, nie ukrywam że na stronie głównej będzie wiele, wiele reklam.

Wymagania:

Doświadczenie : Minimum 1,5 roku spędzone w metinie

Mikrofon (vt,ts,skype - Tutaj się jeszcze zdecydujemy)

Wiedza wykraczająca ponad wiedze którą otrzymacie po 9 latach informatyki w szkole...

Umiejętność pracy w grupie.

Jeśli nie spełniasz powyższych wymagań - Nie pisz!

Podania proszę pisać w tym temacie.

PW, lub prośba o napisanie poradnika - 'Jak stworzyć serwer bez hamachi' (są ignorowane)

P.S. Nie toleruję ludzi nie potrafiących ortografii, nie uznaję tłumaczenia 'jestem dyslektykiem'

Żadnych naboru GM Nie ma/Nie będzie, osoby towarzyszące w projekcie dostaną ową pozycję w grze.

[*- Mogę akceptować ludzi którzy mają wiek poniżej określonego, jesli zachowują się w miare dorośle (bez 12-13-14 latków i niżej)]

PLANOWANA data uruchomienia to 14-15 LISTOPAD
Opublikowano

No wreszcie bedzie fajny server :) Jaka jest planowana data uruchomienia?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Witam

Nazywal się Sławek Mam 17 lat. Gram w metina za czasów "Białej aury" czyli dość długo chcial bym sie przyłączyc do ciebie gdyż też chce, aby powstał polski server nie na Hamachi

W grupie uwazam ze potrafie sobie radzić. Mikrofon posiadam, wiec z kontaktem nie ma problemu.

Kontakt:

GG;4461112

Pozdrowienia

nowasygna.png

Podoba się nowa Sygna?? ja nie umię robić więc ;D

Znany Jako GuRu & GuRuX

728037325.png

Mój HIPER NECIK

Opublikowano
Witam, szukam teamu do stworzenia PIERWSZEGO publicznego server'a metina.

Po wielu próbach udało mi się ustawić tak server aby działał na zew ip, brak jakiegokolwiek hamachi.

Co ty nie powiesz?? Nie liczac polmt2 novamt2 i mpcmt2??

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Ok jestem ciekaw jak to wyjdzie i dlatego się zgłaszam.

Imie: Arkadiusz

Lat: 19

Mikrofon: gdzieś mam

Umiejętnośc Pracy w grupie: Perf :D

Wiedza Informatyczna: Duża

kontakt: gg:537451

PS@ najlepiej zrobić konferencje na TS ;]

Opublikowano

Też się zgłoszę.

Imię : Jakub

Micro : Mam oczywiścię.

VT/Skype/Ts : Mam (1.2 i 3)

Info o Informatyce : No jestem na kierunku Informatycznym więc wiem nawet dużo , oraz taka lewa praca w sklepie ;] (składanie kompów itd.)

metin : Gram od 4 Lat w metina , grałem na Us'ie bo na pl'u nie podobały mi się Ne0 kiddy które ksuly i oszukiwały itd. , co do GM'a Mam doświadczenie gdyż miałem go na wielu serwerach które padły.

GG : 874483

Pozdro

Opublikowano

mam pytanie. otoz ile osob bedzie przewidzianych na serwerze? czy masz juz jakas okreslona liczbe, czy jeszcze sie nad tym nie zastanawiales.

Opublikowano
mam pytanie. otoz ile osob bedzie przewidzianych na serwerze? czy masz juz jakas okreslona liczbe, czy jeszcze sie nad tym nie zastanawiales.

napisał, że będzie sponsorowany dedyk...

więc kilkaset razy niż te durne serwery hamachi

sygna21.png

Opublikowano

Aktualnie sie nie określam, zobaczymy czy serwer będzie mocno dopieszczony, i tak pierwsza pójdzie wersja beta, więc na sam początek kupowanie dedyka wy... w kosmos jest po prostu głupie.

Jak prace nad serwerem zostaną zakończone oraz wszystko będzie grało jak należy, kupiony dedyk będzie w stanie ogarnąć bardzo dużo osób.

Kto wie, może powstaną później nowe światy :).

Pozdrawiam, ogf-carl.

Opublikowano
Aktualnie sie nie określam, zobaczymy czy serwer będzie mocno dopieszczony, i tak pierwsza pójdzie wersja beta, więc na sam początek kupowanie dedyka wy... w kosmos jest po prostu głupie.

Jak prace nad serwerem zostaną zakończone oraz wszystko będzie grało jak należy, kupiony dedyk będzie w stanie ogarnąć bardzo dużo osób.

Kto wie, może powstaną później nowe światy :).

Pozdrawiam, ogf-carl.

czyli szykuje się konkurencja dla GF :>

mam pytanie odnośnie skilli ;>

czy KU będzie trzeba dropic z metków czy będzie u NPC jak na privach :)

i czy będą drogie itemy w IS'ie ;)

sygna21.png

Opublikowano

Właśnie nad tym się niestety zastanawiam.. ;-/

Ale wiecie, to jeszcze jest czas.

Narazie trzeba team zebrać potem możemy obgadać inne rzeczy :)

Opublikowano

Podoba mi się pomysł :) Wreszcie mądry człowiek a nie tylko ,, DAJCIE STALKE +9,,

Gram od kiedy na pl był tylko serwer Monastyr.... miałem gm-a ponad 2 tygodnie na różnych privach....

na priv-ach gram od roku...

A wsumie pisze to tak, żeby się pchwalić bo chce grać na tym serwerze jako zwykły gracz :)

Wymagania wiekowe prawie się mieszcze :P

Z tą informatyką przesadziłeś :P

Z grupą hymm z moim l99 :* super mi się współpracowało :)

PS: jak byś zmniejszył exp do x3 to by było super bo x5 to jest za dużo wdg mnie :)

Czekam na serwa !

であるSpidoo

Opublikowano

Mam na imię Patryk.

Mam 17 lat,w metina gram niecałe 3 lata. Doświadczenie owe posiadam znam się na tym miałem swój serwer na hamachi dla siebie i kolegów z real lecz mój net za slaby był aby uciągnąć więcej niż 40 osób wiec już go nie mam.

Mikrofon:rzecz do nabycia ;)) nie kosztuje to majątek wiec spoko bym miał.

Informatyka:Dosyć dużo wiem a także zajmuje się grafiką

Umiejętność pracy w grupie:Potrafię współpracować z innymi ludźmi nie jestem kimś kto specjalnie zachodzi w konflikty

A Ortografia mi nie obca.A jeśli popełnię jakiś błąd to i tak się albo poprawie lub na Mozilli mi to wyświetli.

54585309939136444418.png

Opublikowano

Zrób test na znajomość metka... wymyśl pytania np o komendy gm, itemki z czego dorpią itp.... i każemu zadawaj pytania na gg lub jakimś tam czacie (chodzi o to żeby odrazu odp a nie sprawdzał gdzieś po stronkach)

であるSpidoo

Opublikowano

Dla osób które zgłosiły chęć do udziału w projekcie :

-Patek (Rozpatrywane)

-Kokos765 (Rozpatrywane)

-Mounthains (Rozpatrywane)

-Reaver (Odrzucone) [Jedno zdanie nie mówi mi nic o Tobie.]

-reche12 (Rozpatrywane)

-stonus (Odrzucone) [brak spełnionych wymogów]

Wszystkie osoby które mają 'rozpatrywane' będą musiały przejść test który odbędzie się w najbliższym czasie (Skype,vt,ts).

Dzięki temu odrzucę osoby które nie mają pojęcia ocb.

Czekam na podania!

Opublikowano

Ja mam propozycje co do KU.

Mogą być u handlarzy ale nie po 1k... tylko drozsze. powiedzmy cen mozna wziasc z normalnych serverow np: aura 1kk, wir 700k itp

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Znawca
Opublikowano
Też się zgłoszę.

Imię : Jakub

Micro : Mam oczywiścię.

VT/Skype/Ts : Mam (1.2 i 3)

Info o Informatyce : No jestem na kierunku Informatycznym więc wiem nawet dużo , oraz taka lewa praca w sklepie ;] (składanie kompów itd.)

metin : Gram od 4 Lat w metina , grałem na Us'ie bo na pl'u nie podobały mi się Ne0 kiddy które ksuly i oszukiwały itd. , co do GM'a Mam doświadczenie gdyż miałem go na wielu serwerach które padły.

GG : 874483

Pozdro

ooo od 4 lat w metka grasz??

metin sam ma 3 albo 2 lata -.-

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

Acf, Metin2 jest od 2004r. czyli 5 lat. Jak nie wiesz to nie mów. PL jest od 3 lat, US od 4, a Azjatyckie od 5 lat.

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

@acf

co ty pierdolisz... metin us/chinski wyszly duzo wczesniej niz pl...

chodzi mi tu o chinski global...

zreszta napisal ze gral na US

Opublikowano
Acf, Metin2 jest od 2004r. czyli 5 lat. Jak nie wiesz to nie mów. PL jest od 3 lat, US od 4, a Azjatyckie od 5 lat.

Ale wątpie żeby grał na chinolu -,-

Opublikowano

Przepraszam Was bardzo, ale pozwólcie mi oceniać: Kto ile gra, kto leci w ch.. ;)

Jeśli ktoś ma propozycję dot. serwera może również wyrażać swą opinię w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...