MrEvrill Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witajcie jest to projekt serwera typu kwadratowa masakra dla młodych jutuberów polega na tej samej zasadzie jak kwadratowa masakra choś jednym błędem jest hamachi przykro mi ale nie chcę marnować kasy na 20 slotowy serwer jak nic z tego nie wyjdzie,serwer jest już na 1.4.2 więc bez problemu będzie można grać sobie na najnowszej wersji więcej pytań na pw serwer jest na białej liście HAMACHI: kwadratowe-show-1 kwadratowe-show-2 kwadratowe-show-3 hasło:123 Podanie: Imię: wiek: nick (MC): skype: coś o sobie: Odnośnik do komentarza
LenyPL Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imie: Bartosz Nick: LimekPL Wiek: 14 lat Skype: Tak (bartosz.limanin1) ale nie ma hasła sieci ! Odnośnik do komentarza
MrEvrill Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imie: Bartosz Nick: LimekPL Wiek: 14 lat Skype: Tak (bartosz.limanin1) ale nie ma hasła sieci ! przyjęty hasło to 123 Odnośnik do komentarza
GGordonPL Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Anulowaneeee. hehe. szajs nie serwer. Odnośnik do komentarza
GGordonPL Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie polecam serwera. Admin zbanowal mnie za to ze zaatakowal mnie jeden z innych graczy i ja sie bronilem. NIE POLECAM. Admin nie ma wiecej niz 13 lat. Odnośnik do komentarza
Blax112 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imie: Eryk Nick: Blaxer113 Wiek: 13 lat Skype: punisher.2000 Coś o sobie: Mieszkam w Angli i lubie grac w gry mmorpg Odnośnik do komentarza
jejek112 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Podanie: Imię:Andrzej wiek:14Lat nick (MC):TheFalaPL skype:playerfala coś o sobie:Lubię nagrywaćfilmy na YouTube grac w pike i kosza Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.