Arek1129 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siemka nie dawno mi złożyli kompa na mpc forum . Jego specyfikacja to :http://www.morele.net/inventory/info/H2LElW/ Zależy mi na fajnym multiplayerze ... : ) Cena gry nie ma znaczenia. I mam jeszcze pytanie . Jakie są lepsze edycje gier cyfrowe czy pudełkowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PingwineQ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Battefield 3 zależy co lubisz. a tak na marignesie jak się komputer sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakSieMacie Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jakie są lepsze edycje gier cyfrowe czy pudełkowe ? Do cyfrowych zazwyczaj są jakieś bonusy dodawane typu nowe mounty (jak w przypadku digital edition MoP'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endziu Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 BF3 to super tytuł jeśli chodzi o PC i gry FPS, jeśli chodzi Ci o jakieś MMORPG to GW2/WoW, single to Skyrim. Za żadne skarby świata nie kupuj MOHW, grałem u kumpla, syf i nędza, on sam żałuje ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1129 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 .PingwineQ komputer będzie w środę . I chcę go przywitać jakąś grą z emipku ;D . A co myślicie o MW3 Albo AC:3 Chodzi mi o Multiplayer single to taki dodatek. Ogólnie lubię fps'y gry takie jak AC:3 ... Gry w których się coś dzieje ; p. Może ten nowy Most Wanted ? btw. Fajny jest Bf3? Nigdy nie grałem w niego . ;D edit. endziu naprawdę tak tragicznie jest z moh'em ? Bo zapowiadało się ciekawie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakSieMacie Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 MW3 jest do singla bardziej. Dla mnie multi codowe skończyło się w COD4. Trochę BO nawiązywał do COD4. AC3 jako zakończenie trylogii może być dobre, ale nie do MP, bo od BH jest to samo. Ja ci polecę grać w BF3 na classicu bez żadnych sremek. Jedynie B2K im wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1129 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Chyba bf3'a wezmę . Mam pytanie da się kupic edycję cyfrową w sklepie np . empik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1129 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Mam nowe pytanie i nie chcę zakładać nowego tematu : Nie długo będę się przeprowadzał do innego domu . I w pokoju chciał bym mieć coś takiego że: Siedzę przed telewizorem , który jest podłączony do kompa . Od telewizora bym siedział tak z 2,5 m . Do kompa lub do telewizora jest podłączone kino domowe a w nim głośniki . I moje pytanie jest następujące . Czy będę mógł podłączyć komputer do telewizora ? Jest bezprzewodowy mikrofon ? Jaka wielkość telewizora ? (32 cale?? ) i czy da się podłączyć pada od xboxa do komputera albo pad taki na wzór xbox'owego ? ... Nie będzie żadnych problemów z tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PingwineQ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Mam nowe pytanie i nie chcę zakładać nowego tematu : Nie długo będę się przeprowadzał do innego domu . I w pokoju chciał bym mieć coś takiego że: Siedzę przed telewizorem , który jest podłączony do kompa . Od telewizora bym siedział tak z 2,5 m . Do kompa lub do telewizora jest podłączone kino domowe a w nim głośniki . I moje pytanie jest następujące . Czy będę mógł podłączyć komputer do telewizora ? Jest bezprzewodowy mikrofon ? Jaka wielkość telewizora ? (32 cale?? ) i czy da się podłączyć pada od xboxa do komputera albo pad taki na wzór xbox'owego ? ... Nie będzie żadnych problemów z tym ? Telewizor jeśli ma wejście HDMI bądź DVI to nie będzie problemów z kinem tak samo, zależy jakie wejście ma ten pad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1129 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ma HDMI ... Z kinem też to dobrze : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.