zbychol24 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ma ktos moze te wstazke co sie dostaje za przyjacielskiego gracza ? I ile trzeba na nia, bo mam 52 i nic nie dostalem jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brandzio Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Na to nie ma systemu. Liczy się od kogo dostawałeś i jakieś inne bzdety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychol24 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 bosh to po co dali te lapki z aprzyjaciela itp jak to tylko moze byc honorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Why Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie od kogo, tylko ile było na jego raportów, w jakiej skali, i w jakim odrębie czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 [email protected] Wy tępi jesteście? NIE JEST TO ZALEŻNE OD RAPORTU! JEZELI DOSTALES BANA, TO HONOR JEST ZEROWANY... TYLKO! [email protected] Nie ma skali, od ilu się dostaje. PO PROSTU SIĘ DOSTAJE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dordo38 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 tez mysle, ze to nie jest zalezne od raportow, poprostu jak bana dostaniesz to sie zeruje. tak to by bylo bez sensu bo kazdy kazdego by raportowal i nikt by wstazki nie mial a jakos sporo osób ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plokijR Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie ma skali od ilu się dostaje, musisz: -dostawać często np. pomocna dłoń -sam dawać innym honory -nie dostawać ostrzeżeni i reportów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ile razy, mam powtarzać że nia ma określonej liczy punktów, ja z 23 punktami dostałem wstążke honorable opponent, a podobno jest od 25 Tak samo mam 50 z team worka, i nadal nie mam. Po prostu riot ma jakąś swoją punktację. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.