ProEloGamer3 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ratunku ,co ja mam zrobić? Wszystkie koleżanki chcą sexu ze mną ,a ja mam jeden narząd rozrodczy ;x W dodatku jestem prawiczkiem.Proszę o pomoc ,jak się ich pozbyć ,bo boję się że ich alfons się dowie.Bo one za darmo nie mogą ,ale ze mną każda chce:( Błagam pomóźcie,mam serio wielki problem i to nie jest żadny trollng czy treści erotyczne by Maxiu Odnośnik do komentarza
ShaKes15 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 DAJ ICH NAMIARY Odnośnik do komentarza
ConorMcGregor Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 potnij twarz nozem , utnij penisa i juz im sie odechce. po prostu powiedz im, ze masz dziewczyne i nie zdradzisz jej Odnośnik do komentarza
MFC Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zaproponuj trójkąt prawiku z kafeterii ;d Odnośnik do komentarza
umotex12 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jestem na nie. BIP! Nie przechodzisz dalej, przykro nam, nie dostajesz sie do "najwiekszych idiotyzmow mpcforum" Na pocieszenie masz like. Dziekujemy za udzial w programie i zapraszamy ponownie.. Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak najbardziej, mogę Ci pomóc, tylko podajże namiary Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
Cristiano. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Moge się tym zająć, pisz pw Odnośnik do komentarza
ProEloGamer3 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Temat można closed. Sporo osób się zgłosiło i chyba wystarczy ,jakby co to napiszę by Maxiu Odnośnik do komentarza
Yagami Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja proponuje podpiąć temat i zmienić nazwę na "[poradnik] Jak rozkręcić burdel na mpc forum" chociaż niewiem czym handlujesz, lalkami barbie? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.