SuperM Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Czy trade hack istnieje i czy działa na pl'u jeżeli tak to prosze o linki Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki Odnośnik do komentarza
damian2001 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Niema i nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
ConorMcGregor Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 bylo sporo tematow dot. trade hacka. Nie ma i nie bedzie. Istnieja spekulacje, ze jest ale nikt Ci go nie udostepni, przynajmniej za free . Odnośnik do komentarza
Canold Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Trade Hack, nie istnieje na YT jest mnóstwo filmików, w których opisach są niby "Trade Hacki", że jak wyślesz SMS to ci wyślą link do niego ( nie daj się nabrać to jest FAAKE ! ) . Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza
jarmoo Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Th możliwe, że istnieje. Kiedyś byłem świadkiem działania tego programu, ale od kilku lat nie mialem stycznośći z nim. Odnośnik do komentarza
ziomalmetin2 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/739420-faq-najczciej-zadawane-pytania-w-dziale-hacki-boty-bugi/ Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Stande Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Działa (Ł) grałem jakieś 2 lata temu i sam zostałem okradziony przez trade to było możliwe gdy metin nie był wtedy tak chroniony teraz jest co innego juz teraz tego nie ma i nie bd. Odnośnik do komentarza
Rockets Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nie, nie dziala, koniec kropka. Cls Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.