TheMateuszBPL Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam wstawiam bukkit 1.4 pobierac 1 który daje na mpc Bukkit: https://hotfile.com/...bukkit.jar.html !!!Uwaga!!! Jak uruchamiacie pisze wam ze to na 1.3.2 ale to jest na 1.4.2 nie przejmujcie sie !!!!! Skan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MamPytanie2222 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dodaj skan. Proszę Administrację o zmniejszenie mi paru % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajjuk Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Trochę ci nie wierzę, bo nie ma na głównej stronie bukkita craftbukkit.jar na wersję 1.4.2... nie będę tego pobierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMateuszBPL Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Prosze bardzo Nie wierz ale to dziala ja mam na tym serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajjuk Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A czy ma wszystkie nowe rzeczy, które zostały wprowadzone do wersji 1.4.2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMateuszBPL Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak ale on pisze ze to wersja 1.3.2 jak startujesz ale to dziala polski pingwin serwer jego to uzywa Jezeli nie wierzysz to updatuj na 1.3.2 i sprobuj wejsc z moich plików na ten serwer twoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 czyzbys skopiowal moj bukkit..? http://www.mpcforum.pl/topic/753065-bukkit142/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR3NDzik Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 1h na skan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varions Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Brend , kiedy robisz swoją Paczuszke ? Mnie nie zmienisz , Jestem sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Patrzalem ! I to jest skopiowany odemnie craftbukkit ! Prosze o usuniecie tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risen. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wszystko ładnie pięknie ale to jest Snapshot. Może być dużo błędów, no i nie ma najnowszych przedmiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I'mCheater Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Przecież to jest Spigot, do którego daję link w prawie każdym temacie o Bukkicie 1.4.2 -_-... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu_ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja tam wole poczekać aż wyjdzie zwyczajny bukkit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceRacers2 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Działa THX :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4Crafters_PL Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To nie jest bukkit 1.4.2, ponieważ nie da się craftować przedmiotów itp. Polega to tylko na kompatybilności graczy z 1.4.2 do serwerow 1.3. Wystarczy zmienić 2 pliki class, aby zrobić taki bukkit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik98.12 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak to jest zmodifikowany bukkit na 1.3.2 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdzioSkarpeta Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Działać działa, czasami sypnie błędem - ale jak najbardziej można grać NOWY SUPER LAUNCHER MINECRAFT: KLIKNIJ I PRZEJDŹ! http://www.mpcforum....chergra-nowosc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MC0Kuba0MC_ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dla mnie OK A tak wogóle to siema Risen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio110300 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Thx ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polowicer Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Przecież jest bukkit 1.4.2-r0.2 .... to można usunąć, jest oficjalny bukkit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sk13q Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jest bukkit 1.4.2 ale nie na każdym hostingu ?! A po za tym lepiej Poczekać niż rozwalić całego serwa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.