Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(TuT) Jak zareklamować swój właśny FanPage

ashlan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym tutorialu opiszę wam jak zareklamować swój właśny FanPage.

Wchodzimy na stronę:

To jest ukryta treść, proszę
i rejestrujemy się.

Pole rejestracji:

1z3pjxj.png

1 tabelka: Login powinien mieć co najmniej 3litery.

2 tabelka: Hasło powinno zawierać kombinacje cyfr i liter.

3 tabelka: Powtórz hasło (takie jak podałeś w 2 tabelce.)

4 tabelka: Podaj adres e-mail, na który zostanie wysłana wiadomośc potwierdzająca rejestracje.

Teraz trzeba zaakceptować e-mail:

2eveujs.png

Tutaj wystarczy klinąć w link.

Logowanie:

xfx3yw.png

W polu Login wpisujemy swoją nazwe użytkownika podaną przy rejestracji.

W polu Hasło wpisujemy hasło podane przy rejestracji.

To była podstawa, teraz pokaże co należy zrobić aby zareklamować swojego fanpage, otrzymywać punkty, kupywać je, i wykonywać zadania.

Tu mamy głowny panel użytkownika:

2e4z3q1.png

Po przez naciśnięcie przycisku: ,,Zdobądź Punkty''. ,,Wykonuj Zadania'' zdobywamy punkty.

Dzięki punktom możemy stwprzyć kampanie reklamującą nasz FanPage.

Opcja ,,Zdobądź Punkty''

1

29c3tl2.png

2

1bs74.png

Opcja ,,Kup Punkty''

11ufb6v.png

Opcja przez SMS:

2v99qas.png

Opcja przez Przelew:

r85wts.png

A teraz krótko i na temat:

Co cechuje LikeMore?

Główną cechą serwisu jest pozyskiwanie tylko fanów zainteresowanych daną stroną fanpage. Użytkownicy którzy polubią nasz fanpage nie robią tego "w ciemno".

Działające w Polsce systemy wymiany fanów w większości ukrywają nazwę fanpage za którego polubienie mamy otrzymać punkt. W systemie LikeMore "przyszły fan" przed polubieniem Fanpage'a widzi nazwę, zdjęcie profilowe oraz ma możliwość jego odwiedzenia po to, aby mógł zdecydować czy chce polubić reklamowaną stronę Fanpage.

Dlaczego LikeMore?

Serwis ten posiada szereg zabezpieczeń, aby przebieg tworzonej kampanii był nadzwyczaj prawidłowy i stosowny.

Z poziomu serwisu starannie zapobiegane jest nieuczciwe "odklikanie" przez co osoby tworzące kampanie dla swoich fanpage tracą fanów.

Sposób działania?

Po dokonaniu rejestracji, aby móc za darmo stworzyć kampanie reklamującą fanpage należy zebrać kilka punktów po przez polubienie interesujących nas stron fanpage. Następnie przy tworzeniu kampanii wskazujemy nazwę fanpage, link do zdjęcia profilowego oraz ilość punktów które zamierzamy na nią przeznaczyć. Później już tylko czekamy i śledzimy na stronie rezultaty naszej kampanii.

Dodatkowe funkcje serwisu?

Zebrane punkty możemy również przeznaczyć na doładowanie telefonu komórkowego dzięki LikeMore Market, gdzie na otrzymanie zleconej usługi czekamy maksymalnie do 24 godzin.

Zachęcam do rejestracji:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Słabe. To jest szybsze + więcej like:

Używać na nie głównym koncie, bo dajesz pełny dostęp do konta, stwórz nowe do używania tego

To może i działa, ale nie tak skutecznie jak likemore (tam mam w jeden dzień ponad 100 fanów, a tu tylko 1) I twój autobot ma trojana gen.3

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale te lajki i tak są nie przydatne, chodzi mi o to że gdy masz 100 fanów, to i tak nikt nie zalajkuje, to po prostu jest "wymiana fanów"

1340532005-U607977.png

15 postów

30 postów

50 postów

100 postów

Opublikowano

Kiedys załorzyłem FP dla zwały z mojej szkoły to 7 tys lajkow miałem bo zmowa byla :D

Ale tak naprawde ja nie wiem po co to komus.

Rozreklamujesz sie ,stracisz czas i potem co?

Opublikowano

Kiedys załorzyłem FP dla zwały z mojej szkoły to 7 tys lajkow miałem bo zmowa byla :D

Ale tak naprawde ja nie wiem po co to komus.

Rozreklamujesz sie ,stracisz czas i potem co?

sell

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ciekawa strona, aczkolwiek nigdy nie byłem fanem takich "wymian" punktowych bo masa ludzi oszukuje. Istnieje fajny plugin, że jeżeli ktoś wejdzie na twój funpage i kliknie gdziekolwiek od razu polubia to nawet o tym nie wiedząc:D

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

i co ci ze 100 lajkow jak wiecej nie wyciagniesz bo jest to po prostu wymiana fanow, ktora kiedys sie w koncu skonczy. Zreszta sa to nieaktywni fani praktycznie.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...