LordZibi. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak zmienić auto jakiegoś gangu na inne Jak wiecie w GTA SA każdy gang porusza się jakimś innym autem , teraz dowiecie się jak to zmienić! 1.Wejdź do folderu z grą , a następnie w folder "data" , np. C:\Program Files\Gry na dysku C\GTA SA\data 2.Szukamy pliku "cargrp" i otwieramy ten plik za pomocą notatnika. 3.Od 26 linijki do 33 napisane są auta jakimi jeżdżą te gangi. 4.Wybieramy auto jakie chcemy zmienić , więc np. pisze , że jakiś gang jeździ majestic'em to zmieniamy tam gdzie pisze majestic np. na sultan. 5.Gotowe , teraz tylko zapisujemy zmiany. Nie jest przy tym dużo roboty a zawsze możemy się pobawić w plikach i zmienić auta. Myślę , że pomogłem Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art. Odnośnik do komentarza
ArenaMT2PL Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Skorzystam Odnośnik do komentarza
ZmkAg Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Haha dobre odrazu wziolem na Rhino Like Odnośnik do komentarza
ReallSkill Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Podpinam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.