jaadi2 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam. Poszukuję 10 osób na serwer Survival. Miał być podobny do kwadratowej masakry, ale wyszło na to, że osiedliliśmy się na normalnym terenie(nie wyspie). Serwer ruszył wczoraj wieczorem, wiec nie ma jeszcze zbyt dużo budynków, gdyż wszystko na Survivalu budujemy. Od czasu do czasu nakręcamy również filmiki na YouTube. Wymagania: +15 lat Mikrofon TeamSpeak3 Kultura osobista Proszę i pisanie podań: Imię: Wiek: Nick: Premium: Nick z Minecrafta Odnośnik do komentarza
_-XantoS-_ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 imie:sylwester wiek:15 nick:McGamerPL premium:nie posiadam i jeszcze skype : rosimo456107 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza
PanFarmerek14 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imię: Dawid Wiek: 15 Premium: Mineshafter Nick: PanFarmerek14 skype: dawidzior.1 Have fun!! Odnośnik do komentarza
Denqer Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imię: Karol Wiek: 15 Premium: Posiadam Nick z Minecrafta : ilegall Mam skype/ts. Odnośnik do komentarza
lipanos Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imię:Adrian Wiek:14 Nick:MrN00BAZSEK Premium:Nie Nick z Minecrafta:MrN00BASZEK (przez dwa zera) Odnośnik do komentarza
men999 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imię: Eryk Wiek 13 lat ale jestem ogarnięty nick : HernanDeZ skype:Mam,podam wam na serwerze ps : mam też team speak Odnośnik do komentarza
xdzikux Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imię:Darek Wiek:17 Lat Nick:kogu Premium:nie ale kiedyś będzie Nick z Minecrafta:kogu jak możesz napisz mi na pw czy jestem dodany Odnośnik do komentarza
MrKalzar Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imię: PAtryk Wiek:13(ogar) Nick:Rox360 Premium:NIe Nick z Minecrafta Rox360 Odnośnik do komentarza
WWPDS Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imię:Maciek Wiek:16 Nick:_RaQu_ Premium:Tak Nick z minecrafta: _RaQu_ Skype: bero123455 Odnośnik do komentarza
NemekPL Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Pozwól że zedytuję trochę formę podania. Imię:W podpunkcie "o sobie" Nick:NemoPL Wiek:15 Staż w Minecraft:Hm... nie wiem ale chyba coś od 1.4(tego starego 1.4 ) Mam premium. Ts:Jest. Coś o sobie:Cześć jestem Igor i mam 15 lat. Mieszkam w województwie KUJAWSKO-POMORSKIM a dokładniej to we Włocławku. Z mojego wieku można wywnioskować że chodzę do 3 klasy gimnazjum. Jestem mistrzem "Gangam style", i lubie disować Marka.(Taki klasowy komik :P) Mam zaje...ŁADNEGO pieska. Ma na imie "Reksio" i jest to "Jack Russel Terrier". Lubi pokazywać mi zęby gdy śpi w swoim koszyku, lub podchodze do jego miski. Miałem też kotka miał na imie "Franek" bo lubił plątać się w firanki (tzw. makarony). W przyszłości chcę zostać strarzakiem, i jestem bardzo mięski:). Wybieram taki typ serwera, ponieważ... Poniewarz już od kilku miesięcy szukam tego typu serwera, ale na każdym były same neony, które nie ukrywam bardzo mnie wkurw..(wpieniały) i miałem ochote wziąść do ręki granat. Mam nadzieje że dzięki tej "selekcji" takie neony nie wejdą na ów serwer i będę mógł w spokoju W RODZINIE pobudować wille dla przyszłych dziedziców. Kiedyś coś tu będzie!! Odnośnik do komentarza
Succesown Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imię : Wojtek Wiek : 15,5 Nick : Kuhciik Premium : Nie Nick z minecrafta : Kuhciik by Valky Odnośnik do komentarza
jaadi2 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wszyscy, którzy napisali że mają poniżej 15 lat (Ci ogarnięci niby) nie zostali przyjęci. Do reszty wysłałem PW Odnośnik do komentarza
ScreaM221 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imię:Michał Wiek:16 Premium: Było, lecz wczoraj zostało skradzione ale skin został więc nic nie widać Nick z Minecrafta Wujo7PL Odnośnik do komentarza
zkey11 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Imię: Paweł Wiek: 16 Nick: rudoolf11 Premium: nie / ale mam mineschafter Odnośnik do komentarza
Nieznajomy1997 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Proszę i pisanie podań: Imię: Wojtek Wiek: 16lat Nick: Wot3k Premium: Nie Nick z Minecrafta Wot3k Lubię to Do góry Odpowiedz Cytuj Zgłoś Odnośnik do komentarza
Naklohaha Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 imie: Tomasz wiek: 15 nick: Naklo premium:nie posiadam i jeszcze skype : Zbychu108 Spokojnie Jestem ogarnięty i Kulturalny Odnośnik do komentarza
TCQ Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Do tego służy temat: http://www.mpcforum.pl/topic/569046-zapisy-na-lets-play-oraz-wspolna-gre/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.