Skocz do zawartości

Szukam 10 osób na serwer

jaadi2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Poszukuję 10 osób na serwer Survival. Miał być podobny do kwadratowej masakry, ale wyszło na to, że osiedliliśmy się na normalnym terenie(nie wyspie).

Serwer ruszył wczoraj wieczorem, wiec nie ma jeszcze zbyt dużo budynków, gdyż wszystko na Survivalu budujemy.

Od czasu do czasu nakręcamy również filmiki na YouTube.

Wymagania:

+15 lat

Mikrofon

TeamSpeak3

Kultura osobista

Proszę i pisanie podań:

Imię:

Nick:

Premium:

Nick z Minecrafta

579571423327107377857.png

Pozwól że zedytuję trochę formę podania.

Imię:W podpunkcie "o sobie"

Nick:NemoPL

Staż w Minecraft:Hm... nie wiem ale chyba coś od 1.4(tego starego 1.4 ;))

Mam premium.

Ts:Jest.

Coś o sobie:Cześć jestem Igor i mam 15 lat. Mieszkam w województwie KUJAWSKO-POMORSKIM a dokładniej to we Włocławku.

Z mojego wieku można wywnioskować że chodzę do 3 klasy gimnazjum. Jestem mistrzem "Gangam style", i lubie disować Marka.(Taki klasowy komik :P)

Mam zaje...ŁADNEGO pieska. Ma na imie "Reksio" i jest to "Jack Russel Terrier". Lubi pokazywać mi zęby gdy śpi w swoim koszyku, lub podchodze do jego miski.

Miałem też kotka miał na imie "Franek" bo lubił plątać się w firanki (tzw. makarony). W przyszłości chcę zostać strarzakiem, i jestem bardzo mięski:).

Wybieram taki typ serwera, ponieważ...

Poniewarz już od kilku miesięcy szukam tego typu serwera, ale na każdym były same neony, które nie ukrywam bardzo mnie wkurw..(wpieniały) i miałem ochote wziąść do ręki granat.

Mam nadzieje że dzięki tej "selekcji" takie neony nie wejdą na ów serwer i będę mógł w spokoju W RODZINIE pobudować wille dla przyszłych dziedziców.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Szukam 10 osób na serwer   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...