Skocz do zawartości

[Pytanie]Honor

Vep

Rekomendowane odpowiedzi

Za kazdy nowy temat z pytaniem o honor powinien byc warn bo nikt nie czyta/szuka na forum tylko robi syf nowymi tematami.

Po grze gracz z przeciwnej druzyny ma prawo dac ci "nagrode" w postaci honorowego przeciwnika, po uzbieraniu okolo 30 masz szanse na uzyskanie plakietki, mimo to wszystko zalezy od innych czynnikow.

Za kazdy nowy temat z pytaniem o honor powinien byc warn bo nikt nie czyta/szuka na forum tylko robi syf nowymi tematami.

Po grze gracz z przeciwnej druzyny ma prawo dac ci "nagrode" w postaci honorowego przeciwnika, po uzbieraniu okolo 30 masz szanse na uzyskanie plakietki, mimo to wszystko zalezy od innych czynnikow.

Nie po 30, bo nigdy nie przyznają ci plakietki ,,Friendly'' gdy miałeś bana na miesiąc za flame.

Wstążkę dostaniesz. Kiedy będziesz otrzymywał honor od graczy losowo dobranych

Ja mialem tak wyskoczylo mi ze moj honor został zawieszony bo ktos mnie zreportowal riot stwierdził że nie słusznie i po następnym logowaniu wyskoczyla mi tarcza i dwa miecze . i w ten sposob dostałem Wstążke

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Honor   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...