Diesiel Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam mam 15 lat wzrost 170-175cm i ważę 57,5kg czy jak zacznę ten program będą efekty czy za mała masa ? Druga sprawa jake znacie ćwiczenia w domowych warunkach na partie rąk tak ,aby były silne i wytrzymałe robie pompki dodam ,że nie mam hantli. Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Combative Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To dotyczy komputerów? Co do tematu to nie ma co, bo A6W to ćwiczenia aerobowe, one bardziej pomagają chudnąć niż mięśnie budować. Co do rąk to jedynie pompki możesz robić ponieważ nie masz hantli, no możesz wodę podnosić w butlach np. żywiec zdrój. Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesiel Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 [email protected] Chyba pomyliłem działy Hmm.. czytałem też o ABS 2 i chyba jest to bardziej skuteczniejsze. W ABS II jest potzrebny drążek gdy takowego nie mam można bez tego ćwiczenai robić abs II ? Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesiel Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Przy ABS II trzeba mieć dietę ,aby były jakieś rezultaty ? bo chciałbym bez diety tylko nei wiem czy będą widoczne efekty. Proszę jakiegoś GM"a o przeniesienie do działu Sport Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!.Szymcio:* Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A6W jest na plaski brzuch, np. Gdy masz miesnie i jestes obrosniety w tluszcz staje sie to bardzo przydatne. Co do ABS nie robilem tego ... Zaraz zamieszcze stronke z super treningiem http://www.100pompek.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velociraptorus Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja przy podobnym wzroście ważyłem 10 kilo więcej to brałem się za A6W i powiem, że efekty były także jeśli masz płaski brzuch to w 20 dni kaloryfer trochę powinieneś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
videk Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 jeżeli nie masz tłustego bebzola bo rób A6W, na pewno od tego nie schudniesz a ćwiczac wyrobisz sobie miesnie, rob pompki w roznych rozstawach rąk i zainwestuj w hantle, przede wszystkim dobrze i zdrowo się odżywiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.