Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] A6W i ćwiczenia mięśniowe

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 15 lat wzrost 170-175cm i ważę 57,5kg czy jak zacznę ten program będą efekty czy za mała masa ? Druga sprawa jake znacie ćwiczenia w domowych warunkach na partie rąk tak ,aby były silne i wytrzymałe robie pompki dodam ,że nie mam hantli.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

To dotyczy komputerów?

Co do tematu to nie ma co, bo A6W to ćwiczenia aerobowe, one bardziej pomagają chudnąć niż mięśnie budować. Co do rąk to jedynie pompki możesz robić ponieważ nie masz hantli, no możesz wodę podnosić w butlach np. żywiec zdrój.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

up@

Chyba pomyliłem działy :D Hmm.. czytałem też o ABS 2 i chyba jest to bardziej skuteczniejsze. W ABS II jest potzrebny drążek gdy takowego nie mam można bez tego ćwiczenai robić abs II ?

Opublikowano

Przy ABS II trzeba mieć dietę ,aby były jakieś rezultaty ? bo chciałbym bez diety tylko nei wiem czy będą widoczne efekty. Proszę jakiegoś GM"a o przeniesienie do działu Sport ;)

Opublikowano

A6W jest na plaski brzuch, np. Gdy masz miesnie i jestes obrosniety w tluszcz staje sie to bardzo przydatne. Co do ABS nie robilem tego ...

Zaraz zamieszcze stronke z super treningiem ;)

http://www.100pompek.pl/

61093c6efb.png

Opublikowano

jeżeli nie masz tłustego bebzola bo rób A6W, na pewno od tego nie schudniesz a ćwiczac wyrobisz sobie miesnie, rob pompki w roznych rozstawach rąk i zainwestuj w hantle, przede wszystkim dobrze i zdrowo się odżywiaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...