Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Jak uniknąć tego błędu ?

C4zZu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Po wybraniu Champa(przechodzimy do gry) wyskakuje mi taki o to error "Nie udało się połączyć z serwerem.Jeżeli posiadasz firewall może on blokować połączenie.Chcesz spróbować ponownego połączenia?".I tu oczywiście daje na "ponów próbę" i normalnie łączy mnie do gry.Avasta mam wyłączonego (wyłączoną blokadę sieci).

Przy zaporze Lola mam odznaczonego w "zezwalaj programowi na dostęp przez zaporę systemu windows".Ja już nie wiem o co chodzi.

Opublikowano

poczytałem trochę o tym PMB(pando media booster) i się dowiedziałem że jest on potrzebny tylko do instalacji lol'a więc odinstalowałem ten program.

Dalej to samo.Nie działa,ciągle ten error wyskakuje.

Opublikowano

poczytałem trochę o tym PMB(pando media booster) i się dowiedziałem że jest on potrzebny tylko do instalacji lol'a więc odinstalowałem ten program.

Dalej to samo.Nie działa,ciągle ten error wyskakuje.

człowieku !!! miałeś tylko wyłączyć i włączyć PMB a nie usuwać !! ...

Opublikowano

UP@ Czytałem o PBM.On jest wgl. nie potrzebny.

Tak czy siak włączyłem i wyłączyłem potem strzeliłem reseta i to samo było.Potem odinstalowałem dalej to samo.Dodałem do wyjatków w antywirusie dalej to samo.

W zaporze lola z domeny zmieniałem na all.Wszystko próbowałem i nic nie działa.Spróbuję ściągnąć AVG 2010-2012 bo to było dobre i na tym powinno trybić.Nie wiem na jakiej zasadzie,ale powinno być dobrze.Lecz z moim pechem to nie wiem.Nie wiem jak już z tym walczyć no nie mam bladego pojęcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...