MedykMatyk Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witajcie! Mam pytanie, czy korzystał ktoś ze strony http://giftcodezasms.pl/ ? Nie chodzi mi o to czy komuś działa x czasu czy na stałe, ale czy dostał ktoś kod i po wpisaniu działa mu do teraz? Bo nie wiem czy zakupić tam, czy na allegro(nie zależy mi na koncie na xxx czasu, a tylko na miesiąc-2:D). Pozdrawiam:) Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza
MalyKoks Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 na allegro kup Odnośnik do komentarza
Mrostry0407 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Fake - w regulaminie jest napisane "." ... "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza
MedykMatyk Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wiem właśnie, że regulaminu nie ma. Edit: A co do allegro to mam problem, bo sms płatności nie przyjmują, a na pocztę nawet nie mam kiedy iść(konta nie mam), bo mieszkam na wsi i w mieście tyle co w szkole jestem:P Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza
Risen. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nigdzie nie kupisz legalnie GiftCode za SMS, no chyba, że za 200zł, bo takie są prowizje... Odnośnik do komentarza
MedykMatyk Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wiem:) Ale jak pisałem nie muszę mieć go na stałe:) Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza
hory102 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Kiedyś zaryzykowałem na coś takiego. Pociągnęło 25 zł i otrzymałem jedynie wiadomość "zapisałeś się do odbioru gift code". minecraft.net Odnośnik do komentarza
xziolox000 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To jest FAKE NIE WYSYŁAĆ SMS ! Odnośnik do komentarza
Wsiewołod Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Kolejna strona tego samego autora o giftcode... Oszukują i nie dają gifta bo gadają, że dostawca ich oszukał... To oszuści. Nie polecam! Moja ulubiona gruba: ZBANOWANY Odnośnik do komentarza
MedykMatyk Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Swoją drogą jak ostatnio to było to udało mi się zwrot kasy wyżulić od tego kolesia:D Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza
Sancte Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Akurat dzisiaj tam zajrzałem, strona amatorska, kolega skorzystał... co dostał? GÓWNO. Fake Niedługo... Odnośnik do komentarza
ProEloGamer3 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Bosh ,wy serio wierzycie w takie rzeczy ? FAKE by Maxiu Odnośnik do komentarza
krzychu11000 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja wyslalem i powiedzieli , że za miesiąc dostawce zmienią bo ich 1 oszukał... FAKE! Odnośnik do komentarza
bilon22 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 To jest na zasadzie losowania :P Mój użytkownik dostał, ale ja i tak nie brałem w tym udziału I nie polecam nikomu Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało.... vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv Odnośnik do komentarza
Pinecha08 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Widzę już 3 taką stronę a jest ich na pewno więcej.. To wszystko oszustwo.. Cześć. Odnośnik do komentarza
jjabloss Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Fake... Pozdrawiam, jjabloss Odnośnik do komentarza
LegendarnyLuke Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Sprawdziłem to nie dostałem kodu. (Sprawdziłem żeby ludzie nie kupywali tam więcej bo to poprostu fake) Odnośnik do komentarza
Why Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Fake Prosta strona w html i trochę css. Dodane tło w bg, trochę divów, kolory z html'a tabelka. Fake. Taka strona jak masz materiały graficzne to 20 minut dla laika. Odnośnik do komentarza
suche majtki Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Polecam Ci kupić giftcode'a na allegro bądź na minecraft.net. Strona FAKE. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Poproś rodziców by zrobili przelew Tobie, albo idź na poczte i zrób to sam. Nie warto za sms - zapłacisz dwa razy więcej i w dodatku mogą Cię oszukać. Odnośnik do komentarza
gacekguy Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 http://serv4web.pl/sms.phpm sprawdziłem coś patrzcie co znalazłem Te sms co ludzie wysyłają to idzie na serwer TO JEST PROSTY FAKE Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 http://serv4web.pl/sms.phpm sprawdziłem coś patrzcie co znalazłem Te sms co ludzie wysyłają to idzie na serwer TO JEST PROSTY FAKE Ale sms shopy na zaufanych stronach działają, by doładować "portfel" na stronie i kupić hosting/serwer czy cokolwiek. Przykładowo: netspeak, craftserve, serb4web. Odnośnik do komentarza
squah :') Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Tu masz pewność: http://www.kontagier.pl/product/58/minecraft.html Game Over Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.