Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Party program detected

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po zalogowaniu na konto wyskakuje mi komunikat ze coś wykryło u mnie. Dodam że nie wgrywałem żadnych cheatów lub coś w tym stylu, ten sam problem mam z metin2 po zalogowaniu na konto wywala mnie HS. W czym tkwi mój problem?

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Używasz jakiś programów typu GameBooster?

Do zakańczania zbędnych procesów?

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Zrób to w takiej kolejności:

1. Usuń WR

2. Oczyść komputer programem CCleaner lub Odkurzacz.

3. Jeżeli masz Antywirusa wyłącz go przed instalacją.

4. Zainstaluj WR.

5. Po instalacji dodaj WR do wyjątków w Antywirusie (jezeli go posiadasz)

6. Włącz antywirusa.

7. Sprawdź czy już wszystko działa.

Jeżeli nie będzie działać to usuń cheaty czy tez inne wspomagacze do innych gier, gdyż HS jest na to wrażliwy i jak wykrywa, że na dysku mamy coś takiego może crashować.

Opublikowano

A spróbuj tak :

Załóż nowe konto na Nexonie , zaloguj się na warrocku i zobacz czy potrafisz na innym koncie grać . Jeśli nie , spróbuj napisać ticketa do Nexona ;)

@Down Sorry , temat szybko przejrzałem i nie zauważyłem ;) Doceń również moje dobre intencje ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

UP przecież pisałem że to nowe konto przeczytaj trochę posty. Pisałem do supportu metin2 (tu podobny problem z HS)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...