Lionwoj Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam Po zalogowaniu na konto wyskakuje mi komunikat ze coś wykryło u mnie. Dodam że nie wgrywałem żadnych cheatów lub coś w tym stylu, ten sam problem mam z metin2 po zalogowaniu na konto wywala mnie HS. W czym tkwi mój problem? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wyłącz gg, skype,.antywirusa i wszystkie zbędne programy. Odnośnik do komentarza
Lionwoj Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Co ma gg skype do HS? Zrobiłem to i nic nie dało Odnośnik do komentarza
Krystian Jachna Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Używasz jakiś programów typu GameBooster? Do zakańczania zbędnych procesów? CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX Odnośnik do komentarza
michcio431 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Usuń grę, przeczyść komputer programem "Odkurzacz" bynajmniej ja takiego używam, zainstaluj grę od nowa. Powinno zadziałać x Odnośnik do komentarza
Adrian Jachna Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Uwazaj bo jak ci sie 3 razy to pokaze to HS wysyla logi do NEXONA i mozesz miec po koncie ! Odnośnik do komentarza
Lionwoj Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 nie używam żadnych programów dodatkowych [email protected] @Up konto dziś założone tak więc nic nie stracę Odnośnik do komentarza
Lionwoj Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Komputer zeskanowałem usunąłem co wykryło, wyczyściłem tym odkurzaczem i nadal nic. Ref Odnośnik do komentarza
AdrenalinaPL Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zrób to w takiej kolejności: 1. Usuń WR 2. Oczyść komputer programem CCleaner lub Odkurzacz. 3. Jeżeli masz Antywirusa wyłącz go przed instalacją. 4. Zainstaluj WR. 5. Po instalacji dodaj WR do wyjątków w Antywirusie (jezeli go posiadasz) 6. Włącz antywirusa. 7. Sprawdź czy już wszystko działa. Jeżeli nie będzie działać to usuń cheaty czy tez inne wspomagacze do innych gier, gdyż HS jest na to wrażliwy i jak wykrywa, że na dysku mamy coś takiego może crashować. Odnośnik do komentarza
Lionwoj Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Zrobiłem jak napisałeś pousuwałem co tylko znalazłem i nadal nic:( Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 A spróbuj tak : Załóż nowe konto na Nexonie , zaloguj się na warrocku i zobacz czy potrafisz na innym koncie grać . Jeśli nie , spróbuj napisać ticketa do Nexona @Down Sorry , temat szybko przejrzałem i nie zauważyłem Doceń również moje dobre intencje Cristiano. Odnośnik do komentarza
Lionwoj Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 UP przecież pisałem że to nowe konto przeczytaj trochę posty. Pisałem do supportu metin2 (tu podobny problem z HS) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.