SnowTiger™ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wchodzę na stronę warrocka, loguję się, klikam PLAY, wyskauje pierwsze okienko potem to drugie i przycisk "Game Start" nie jest aktywny Mam zainstalowanego NetFameworka i Visual C++ Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
Unlike Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wyłącz antywirusa jeśli nie pomoże przeinstaluj Warrocka Odnośnik do komentarza
SnowTiger™ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nic nie pomogło ;[ Odnośnik do komentarza
b4rt4z Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 a jaki masz system ? jeżeli Windows Vista/7 to wejdź w folder docelowy z WR potem kliknij na WrLauncher.exe (czy jakoś tak) PPM wejdź w właściwości->Zgodność i zaznacz tam Uruchom ten program jako administrator powinno pomóc @down to spróbuj usunąć z kwarantanny plik Warrock.exe i wtedy zrób re-instal lub cofnij patcha ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger Odnośnik do komentarza
SnowTiger™ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Mam xp Odnośnik do komentarza
AdrenalinaPL Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dodaj WR do wyjątków w antywirusie i wtedy spróbuj. Odnośnik do komentarza
SnowTiger™ Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dalej nic Odnośnik do komentarza
tomasz5098 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Sciągnij ppatcha http://en.warrock.nexoneu.com/Download/Client lub od nowa warrocka ( Wcześniej był błąd Nexona i niektórym nie działał warrock game start sie długo ładowaało a jak się załadowalo to HS stał w mejscu Ale już naprawili) Odnośnik do komentarza
SnowTiger™ Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nic nie pomaga Odnośnik do komentarza
SzczureQ1946 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja też mam taki problem lecz gdy chwilke poczekam to przycisk "Game Start" robi się aktywny i moge rozpocząc grę. // post nie wnosi nic do tematu || areq94pl Odnośnik do komentarza
AdrenalinaPL Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 @warock A masz Service Pack 3 do XP ? Odnośnik do komentarza
SnowTiger™ Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Posiadam Odnośnik do komentarza
AdrenalinaPL Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Hymm... To oczyść rejestr i pliki tymczasowe za pomocą programu CCleaner oraz Odkurzacz. Odnośnik do komentarza
SnowTiger™ Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Pomogło wszystko śmiga ;] Do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.