Bambuss Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 nie mogę użyc żadnego spellu pisze coś z ekwipunkiem ktoś wie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Equener. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A dokładniej? Wrzuć ss'a, bo jak na razie to nie wiem nawet o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambuss Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 pojawia mi się napis: You wear equipment wich prohibits you from using the selected skill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D&G Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Nie użyjesz tego skilla tą bronią co masz aktualnie na sobie założone Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambuss Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 kurde mam staffa jednoręcznego czym lepiej bic staffem czy skilami tak jest zawsze że bron albo skille? @@@edit teraz to jestem w kropce ściągnełem całe eq i nadal nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Equener. Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Dobra przeczytaj parę poradników z tych stron o grze bo widać że jesteś newbie ^_^ http://www.silkroadonline.com.pl/news.php http://silkroad-online.pl/ BTW by bić skillami potrzebujesz też mieć broń założoną, czyli w twoim przypadku ten staff jednoręczny->o warlock rod bodajże ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambuss Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 nic co mi pomoże nie mogę tam znaleśc prosze napisz o co chodzi aha i czemu jak podchodze do npc event so ok to nie moge jej sprzedac hallowen candy chociaż je mam ona pisze że nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroo Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Napisz jakie masz rozwiniete masteries to będziemy w stanie dobrać Ci broń, bez tego ani rusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.