doxxx Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siemanko Mam dość nietypowy problem ponieważ gdy chcę zagrać sobie w NFS Carbon pojawia mi się czarny ekran. Sprawa wygląda tak - Włączam grę, pokazuje mi się to okienko startowe Gra się niby ładuje i nagle kiedy ma wejść do gry pojawia się czarny ekran... Monitor tak jakby tracił zasilanie i nie odpowiada żadna funkcja systemowa proszę o pomoc... Podobnie miałem z gra CoD MW 3 Parametry kompa: 8Gb RAM 1600MHz ATI Radeon 7850 HD Series 2Gb Ram DDR5 Windows 7 UltimateN 64-Bit Intel I5 2320 CPU 3,00 GHz Zasilacz: 800W Monitor: HP w2207h Bardzo proszę o pomoc :DD chciałbym sobie pograć ;P AAA i jeszcze jedno - tak mam tylko z tymi dwiema grami. BF 3 chodzi na ultra i nic się nie dzieje, a tutaj taka gra i nic się nie da zrobić ;p Z góry dzięki za pomoc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goldiebwoy Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Też to kiedyś miałem, komputer tutaj nic nie ma do czynienia tylko monitor i jego rozdzielczość . Możliwe, że w grze ci się ustawiła lub była wcześniej ustawiona rozdzielczość której twój monitor nie obsługuje i pojawia się czarny ekran. Poszukaj na necie, czegoś do zmiany rozdzielczości spoza gry, pamiętam, że takie cuś znalazłem ale nie kojarze już gdzie. Cya. P.S. - Oczywiście moge się mylić, może to też wina gry. Także jak coś nie miej do mnie pretensji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristiano. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ja tak miałem w grze jak przestałem ją aktualizować i wkońcu bum czarny ekran. zatualizowałem gre i działa dobrze ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Aktualizacja sterownikow moze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doxxx Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 stery najnowsze, a nfs carbon raczej nie ma jako tako aktualizacji ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A reinstal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Patche napewno ma, jak nie to tryb zgodnośći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doxxx Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Reinstall odpada bo od tego dam sobie głowę uciąć że to nie to, a tryb zgodności też chyba nie ;< mogę spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Sprobuj i zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.