Skocz do zawartości

Dziwna sytuacja czarnego ekranu...

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko

Mam dość nietypowy problem ponieważ gdy chcę zagrać sobie w NFS Carbon pojawia mi się czarny ekran.

Sprawa wygląda tak - Włączam grę, pokazuje mi się to okienko startowe Gra się niby ładuje i nagle kiedy ma wejść do gry pojawia się czarny ekran... Monitor tak jakby tracił zasilanie i nie odpowiada żadna funkcja systemowa -.- proszę o pomoc... Podobnie miałem z gra CoD MW 3

Parametry kompa:

8Gb RAM 1600MHz

ATI Radeon 7850 HD Series 2Gb Ram DDR5

Windows 7 UltimateN 64-Bit

Intel I5 2320 CPU 3,00 GHz

Zasilacz: 800W

Monitor: HP w2207h

Bardzo proszę o pomoc :DD chciałbym sobie pograć ;P

AAA i jeszcze jedno - tak mam tylko z tymi dwiema grami. BF 3 chodzi na ultra i nic się nie dzieje, a tutaj taka gra i nic się nie da zrobić ;p

Z góry dzięki za pomoc ;]

Też to kiedyś miałem, komputer tutaj nic nie ma do czynienia tylko monitor i jego rozdzielczość ^^.

Możliwe, że w grze ci się ustawiła lub była wcześniej ustawiona rozdzielczość której twój monitor nie obsługuje i pojawia się czarny ekran.

Poszukaj na necie, czegoś do zmiany rozdzielczości spoza gry, pamiętam, że takie cuś znalazłem ale nie kojarze już gdzie.

Cya.

P.S. - Oczywiście moge się mylić, może to też wina gry. Także jak coś nie miej do mnie pretensji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Dziwna sytuacja czarnego ekranu...   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...