PainRikodu Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam Na starym 3v3 zawsze wygrywałem gry shaco w jungli, niestety zastanawiam się czy jungla jest w ogóle możliwa na nowym TT. Można prosić o jakieś porady? + Jeśli Pomogłem : ] THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon Roche Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 przecież na tt praktycznie nie ma jungli, jest tylko vilemaw, a inne zwierzaki nie dają buffów l Nowy użytkownik l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainRikodu Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 chu***o :/ dobra dzięki + Jeśli Pomogłem : ] THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-qq- Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Teraz już się nie opłaca, dla 3 campów? qq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jowe. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie opłaca się junglować na 3line, można wziąć smite ale nie junglować tylko żeby sobie raz na jakiś czas zrobić buffa By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.