Bastian Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 czesc. mam win 7 x32 i nie dzialaja mi hacki. wlaczam injector i wr loguje sie na konto (zadne okno z hackami mi nie wyskakuje). i jak sie zaloguje na server to mnie wyrzuca i jest napisane : PARTY PROGRAM DETECTED. DISCONNECTING FROM SERVER. prosze pomóżcie Odnośnik do komentarza
Dudinek Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dzieje się tak, ponieważ była aktualizacja WR. (nastąpiła zmiana adresów) Wszystkie stare cheat'y nie będą Ci działać. Pozdrawiam, Dudinek. - > Pomogłem ? Kliknij . Odnośnik do komentarza
Bastian Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ale ja tak mam, ze nawet przed aktualizacja nie chodzily, tylko wtedy mnie nie wyrzucallo. Odnośnik do komentarza
Dudinek Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A jakiego cheata używasz ? Pozdrawiam, Dudinek. - > Pomogłem ? Kliknij . Odnośnik do komentarza
Bastian Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 no roznie. zawsze szukam na mpc najnowszych. i zawsze wlaczam a wr nie mam d3d ;/ Odnośnik do komentarza
Dudinek Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Cheat's którego używałeś wygasł, poczekaj na jakieś nowe. Pozdrawiam, Dudinek. - > Pomogłem ? Kliknij . Odnośnik do komentarza
TheUnder12 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zainstaluj Net framework 3.5 i 4.0 Oraz Microfost visual c++ Odnośnik do komentarza
b4rt4z Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 a może najpierw niech włączy injector &Wr jako admin + niech wyłączy antywirusa... ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger Odnośnik do komentarza
Sharrot Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Trzymaj to na pewno pomoże http://www.mpcforum.pl/topic/554347-tut-hack-nie-dziala-co-robic/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.