~RyKoX~ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siema... Nie wiecie może dlaczego gdy mam rozpakowane item_proto klienta to mam cele nazwy itemków, np "Zbroja z Czarnej Stali +9" a po spakowaniu w filearchiwer kamera nazwa po wejściu do gry jest ścięta? Za pomoc dam lubie to, a tym czasem sam próbuje coś zdziałać. Odnośnik do komentarza
PrO^^KoKS Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wydaje mi się że jest za długa, spróbuj zamienić na np. Zbr. z Czar. Stali Lub: Zbroja z Czar. Stali Odnośnik do komentarza
~RyKoX~ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wydaje mi się że jest za długa, spróbuj zamienić na np. Zbr. z Czar. Stali Lub: Zbroja z Czar. Stali Tak wiem to właśnie, ale na item proto z globala jest ok a na moim nie, nie chce mi się wszystkiego zmieniać bo przekonvertowałem z serwa do klienta wpisy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.