Oriox Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Poszukujesz klanu z miłą atmosferą i dyscypliną? Chcesz brać udział w CW i ESL? Zapraszam do PMHCE ! Jesteśmy trzecim oddziałem klanu PMHC działającego od października 2010 roku ! Prowadzimy nabór z powodu modernizacji klanie. Aby starać się o przyjęcie do klanu PMHCE należy spełnić następujące warunki dotyczące rekrutacji: - komunikator TeamSpeak3 - min. 18 lat oraz kultura osobista na przyzwoitym poziomie - posiadać minimum 2 pojazdy X tieru albo VIII artylerii - przyzwoite wyniki na swoich najlepszych czołgach Ilośc wolnych miejsc: 33 ,,Dysleksja to tylko tłumaczenie swojej głupoty." ~Oriox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wiem że to jest troszkę nie na temat, ale tutaj na forum nie znajdziesz kogoś z dwoma X tierami, a jak się już ktoś znajdzie to będzie w klanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriox Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Mam już jednego chętnego ,,Dysleksja to tylko tłumaczenie swojej głupoty." ~Oriox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tutaj z forum? Jakoś nie widzę by ci ktoś odpisał, ale mniejsza z tym chodziło mi o to że tutaj są same Newbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A rekrutujecie troszke mlodszych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriox Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Są wyjątki więc jeżeli spełniasz wszystkie wymagania oprócz wieku to się zgłoś na PW ,,Dysleksja to tylko tłumaczenie swojej głupoty." ~Oriox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slafcio Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Napiszę tak! Nie znam osobiście, ale klan ma dobrą reputację. Ja już niestety zajęty ale polecam innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionwoj Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Odpisz PW:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil9848 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 2 X ? rzadko kto ma 1 co dopiero 2. Klan W-I-R Rekrutuje ! Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriox Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Do zamknięcia ,,Dysleksja to tylko tłumaczenie swojej głupoty." ~Oriox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.