Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Walk Trought Wall

BartonPro123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli mam hacka, który ma funkcję WALK THROUGH WALL, to co muszę zrobić aby wejsc np. w pudło czy w sciane bez errora? Musze to szybko zrobić czy wolno, czy jak? :)

Opublikowano

Jak używasz tej funkcji to zazwyczaj są errory.

Nie ma sposobu by tego uniknąć.

Kiedyś nie było errorów, ale teraz po aktualizacjach trudniej jest wejść w ściane bez errora.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To bez różnicy. A jeśli taka funkcja jest w hacku to nie znaczy, że można z nią grać bez errorów.

Jak się używa np. damage hacka to zaatakujesz kogoś zabijesz go 1 strzałem, ale wyskoczy error.

Tak samo jest z walk trought wall. To, że jest taka funkcja w hacku to nie znaczy, że będzie działać w 100% prawidłowo bez errorów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

dziękuje bardzo za odpowiedzi :) W merida gdzie są te katy, to udaje mi sie wejśc gdzies tak na 20 razy to wchodze gdzieś z 18 :P prawie cały czas :) Można sie fajnie pobawic ;p

Tak myślałem, żeby wstawić tego hacka na forum, ale znając życie znowu mnie ztyrają, że niby FAKE czy coś w tym stylu xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...