trzeci323 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 SIema, jak w temacie, jaki smartfon polecacie chce kupic sobie jaki telefon (smartfon) za 600 zl max , moje wymagania co do telefony: -android -hd choc nie koniecznie -dobry do odtwarzania muzyki -duzy min.3.4 cale max 4.2 -zeby mial dobry procesor zeby mi sie mulil itd. -zeby to nie byl telefon w ktorym bardzo czesto np. wyswietlacze sie psuja -rozdzielsco 840x 640 chyba , ta najwieksza . . . . . Odnośnik do komentarza
jackraymund Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 htc wildfire - sam go mam, jak na telefon niby biurowy napierdala jak z komina,android,nie muli, bardzo długo go mam i nic się nie stało, poręczny Odnośnik do komentarza
Majkel Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 htc wildfire - sam go mam, jak na telefon niby biurowy napierdala jak z komina,android,nie muli, bardzo długo go mam i nic się nie stało, poręczny Wildifre : kolega chciał min. 3.4 cala + dobry procesor -ten model go nie ma. @top , Neo V 480 x 854 px (3,7") Odnośnik do komentarza
trzeci323 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @up maly troszke przypomina mi troche cegle , rozdzielczość 240 x 320 pix za duzo mala ja chce ta najwieksza Mjakel, ten telefon mi sie podoba dzieki czekam na dalsze propozycje . . . . . Odnośnik do komentarza
trzeci323 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 a cos do 700 zl cos ciekawszego sie znajdzie? co lepsze - iphone 3gs czy np. se neo v . . . . . Odnośnik do komentarza
Tsakui Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Bierz HTC One V - polecam. Odnośnik do komentarza
LowPointer Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 htc wildfire - sam go mam, jak na telefon niby biurowy napierdala jak z komina,android,nie muli, bardzo długo go mam i nic się nie stało, poręczny Nie zgodzę się z tobą.Kolega ma to : menu muli angry wogóle nie chodzi mały słaby ekran. Weź neo v bo 3gs jest już trochę przestarzały. Odnośnik do komentarza
trzeci323 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 ''Bierz HTC One V - polecam.'' jak juz to Sony ericson neo v a nie HTC a co myslicie o se arc? znajde cos za ta cene , macie jakies jeszcze propozycje? . . . . . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.