JAchcePLACKI Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siema Jestem początkującym graczem w lola i moim pierwszym kupionym championem był tryndamer. Kiedy zagrałem pierwszy raz nim to myślałem że to dobra postać i kupuję co zalecane dla tryndamera. I kiedy już walczyłem to mi nie za bardzo idealnie szło i niestety lamiłem . Proszę o napisanie dobrych rzeczy dla trynda żebym nie leżał za każdym razem kiedy widzę innego chempiona ale żebym zabijał większość przeciwników. za każdą pomoc daje + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jowe. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Widze za masz poczatkowe lvl wiec Berkserki Krwiopijca Widmowy tancerz Ostrze nieskonczonosci Aniol stroz Lodowy mlot W sam raz na poczatek pozniej inaczej by to wygladalo ale na 1lvlach dobrze jest tak By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAchcePLACKI Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dzięki ale mam pytanko a jakie rzeczy już na większe lv żebym już miał całego trynda ogarniętego i + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jowe. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Na wyzszych lvlach robi sie go pod tzw. offtanka czyli tanka z dmg. Wtedy robisz tzw. Offtanka. Poszukaj buildow w necie np. Na solomid By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.