Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kupno karty graficznej

Manken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupić nową karte graficzną do sprzętu bo stara pomału nie wyrabia :)

Mój sprzęt

Ram - 4gb

karta - geforce 9600gt 512mb

procesor - AMD Phenom 9650 Quad-core Processor (4 CPus) 2,3 Ghz

zasilacz - 550 W (firmowy)

Gram aktualnie w bad company 2 i na tym sprzęcie wyciągam na średnich, full rozdziałka w granicach 25-30 fps.

A karte zamierzam wymienić na Geforce GT630 2G lub 4GB lub GT640 jak myślicie? żeby poszło na max detalach, sprzęt będzie dobrze zgrany z tą karta ?

Opublikowano

No i tego mi bylo trzeba :-) w najblizszym czasie kupie tego radeona, dzieki za pomoc, a te karty gt630 itd to kiepskie ?

Opublikowano

A z tymi ddr to ma jakies znaczenie? Bo mi everest pokazuje ze mam ddr2 a karta ddr5. To o co chodzi ?

Opublikowano

geforce gt630 to 4 karta graficzna która jest tania i da się uruchomić grę ale nie powiem tu o płynności. Ja bym kupił Radka 6770 jednak koszt to 352 zł

Opublikowano

Zależy gdzie patrzeć. Ja kupiłem za 350zł,i to nie na allegro.

DDR (Double Data Rate) to po prostu pamięć :D a np: DDR5 to jej rodzaj, robiony pod płyty które je obsługują

Tu nie ma znaczenia czy ddr2 czy ddr5

Opublikowano

Z innej beczki :Co myslicie o zasilaczu modecom feel 500 W bo ostatnio kolega mi opowiadal o nim bo sam go ma i sprawuje sie dobrze a chcialby wymienic karte :-)

Opublikowano

http://allegro.pl/ra...2738025572.html

kupiłem tą i ją polecam bo nawet dobra jest.

Proszę cie... Vertex? Czyś ty oszalał polecać te gówno? Do dupy chłodzenie, słabe możliwości o/c i słabej jakości komponenty

Z innej beczki :Co myslicie o zasilaczu modecom feel 500 W bo ostatnio kolega mi opowiadal o nim bo sam go ma i sprawuje sie dobrze a chcialby wymienic karte :-)

Podaj budżet to lepszy zasilacz ci podam ;)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...