Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Brand vs Nocturne

Masert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Brand vs. Nocturne

Zależy mi na: Dobry dmg.

Dodatkowe informacje: Nie jestem zaawansowanym graczem więc nie mam dużych wymagań :P Którą postać polecacie?

Czy nocturne mogę chodzić tylko do jungli + gang?

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

Brand to AP carry na mida, Nocek to offtank raczej pod jungle. Brand - stun jeden z większych burstów w grze, pro skille do TF'ów, fajny passyw. Nocek całkiem mocne ganki, jednak nie mam go nie bd na jego temat się wypowiadał, jedynie powiem, że są teraz dużo lespi junglerzy.

Opublikowano

Brand to jest postać, że jest TEAMFIGHT puszczasz ulta i nagle PENTAKILL ! tylko mogę się na niego temat wypowiedzieć ponieważ to wszystko określa go ma bardzo duży dmg stun fajny passywke

na temat nocturna też nie będę się wypowiadał ponieważ go nie mam gram rok i jeszcze nim nie grałem :)

Opublikowano

Proszę jeszcze o wypowiedzi na temat Nocturne.

Może jakiś sprawdzony build na branda?

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

polecam stronę solo mid - najlepsze buildy w sieci wiec polecam :DD

Opublikowano

Ja polecam stronkę mobafire com dla mnie najlepsze buildy oceniane przez graczy

A co powiecie na temat Riven?

Bardzo mocny pick na solo topa, świetny escape mechanizm, chwilowy stun, w early i mid gamie miażdży w late wydaje mi się że ciutke wysiada ale jeśli nałapiesz fragow to i tak rozwalasz wszystkich jak leci. Jedna nafeedowana odpowiednio zbudowana Riven potrafi wycarriować całą grę ;)

Opublikowano

Noc

Aoe ult

Slow

Dobry dmg

Przydatny w tf

Gramy w tę samą grę ? Noc AoE ulti ? Chyba nie masz pojęcia co to znaczy .... AoE ulti ma Irelia, Orianna, Brand, Fiddle etc są to skille które działają na więcej niż jednego wroga. Ulti nocka jest one target,a to, że zasięg jest przez "pół mapki" (niedosłownie xD), to nie znaczy, że jest AoE :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...