michal700 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie widze dzisiejszych ofert dnia!! co robic?? Daj Like, bo ugryze. Jedno kliknięcie nie boli. Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dziś po prostu nie ma, albo będą po południu. :x by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
michal700 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 aaa to wszystko tlumaczy :P Daj Like, bo ugryze. Jedno kliknięcie nie boli. Odnośnik do komentarza
michal700 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nadal nie ma.... Daj Like, bo ugryze. Jedno kliknięcie nie boli. Odnośnik do komentarza
Lon333ly Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 I po co piszesz post pod postem? Koniecznie chcesz warny? NIE MA TO NIE MA, NIE SPAMUJ. Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @up Sam teraz spamisz tym postem. @top Czyli dzisiaj juz ofert dnia nie będzie. Warto zobaczyć, czy jakiś kraj nie ma święta, bo być moze ktoś ma i mają ofertę dnia. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.