brokie Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Na początku mojego tematu, chciałbym przeprosić że tutaj piszę, ale niestety nie mogę nic pisać w dziale "zlecenia" - sory :P A więc szukam osób które by mogły pomóc rozwinąć grę 2d, chodzi tutaj dokładnie o zmienienie titlestów, tych które teraz mamy. Chętnych do pomocy, proszę o kontakt ze mną na PW, tutaj lub GG. Za pomoc przy kończeniu projektu [+] i jak gra się rozwinie zyski co miesiąc Strona: www.monfle.pl Trailer: GG: 9224435 ____ Bardzo proszę jeszcze raz o pomoc Odnośnik do komentarza
Casso. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie chcę abyś dostał warna,a więc zlecenia pisze się w tym dziale : http://www.mpcforum.pl/forum/454-zlecenia/ Napisz tam,a z pewnością dzisiaj lub jutro ktoś Ci odpisze. ____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________ Odnośnik do komentarza
brokie Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie mogę tam pisać, napisałem wyżej! Odnośnik do komentarza
Cristiano. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zlecenia piszemy w subforum zlecenia, potrzeba 50 postów aby napisać tam temat Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.