SIRPEANUTS Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siemanko,mam problem z zoom-modem ... Gdy klikam lewy alt (tak mam ustawione w opcjach) zoom mod w ogóle nie przybliża - Jak pobierałem zoom mod , na filmiku było pokazane ze działa zoom mod, wie ktoś dlaczego mi nie działa? Na wersji 1.2.5 - Jak grałem na optifine - Działa normalnie zoom mod. Proszę o pomoc,z góry dzięki, pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu0077 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie rozumiem? Masz OptiFine i ZoomMod czy chodzi ci o ten wbudowany ZoomMod ? Bo jeśli to pierwsze to wystarczy ci tylko OptiFine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRPEANUTS Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Do zamknięcia pobrałem nową wersje optifine i działa zoom mod. ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.