restive♂ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siema, zacząłem ostatnio korzystać z ciekawej strony na ktorej jest : -wszystkie anime za darmo -Licznik czasu oglądanych anime -Forum dyskusyjne -Najnowsze wiadomości ze świata anime Link : http://animeon.pl/anime-online/ myśle że pomogłem . ;d |Random 2k12| Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 nie nie pomogłeś, spamisz tylko każdy idiota może znaleźć od cholery takich stron temat nie potrzebny i bezużyteczny Odnośnik do komentarza
Tsakui Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jest wiele ciekawszych stron, np. Anime Shinden. Odnośnik do komentarza
turbocheat Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Chociaż trzeba przyznać ta stronka ma najładniejszą stronę graficzną ze wszystkich znanych mi polskich stron o anime Odnośnik do komentarza
chaterchater Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 fajne jest to, że można sobie zaznaczać obejrzane, w trakcie oglądania itp i chyba tylko to jest dobre na animeon. shinden> wszystkie inne strony animeonline Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No, jeśli chodzi o tę stronę, to używam co najwyżej radia anime24 które tam jest Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.