Costa. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zapewne wielu z was ma problem na ciemnych mapach, np. de_train. Czas to zmieni Esprit i maslana3333 2 exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja jakoś nigdy nie zwracałem uwagi w Cs'ie czy mapa jest ciemna czy jasna ; )! Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
Kol3szko Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja obecnie z tego korzystam i mi się przydaje Odnośnik do komentarza
Isubi Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Mi się to przyda gdyż grając na mapie de_dust2 na respie ct są ciemne miejsca w trupiej,gali itp. Ale program na dodatek poprawia widoczność. | | Members | | Odnośnik do komentarza
naebany Skate;x Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Wiesz moze czemu mam tak, ze kiedy go wlacze i gram na serwerze ten program sie wylacza? Odnośnik do komentarza
Costa. Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Może ustawiłeś binda na wyłączanie go i przypadkowo klikasz go w grze? exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza
KiTTeNfLy<3 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Według mnie mniej awaryjna i efektywniejsza jest Gamma Control. Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6 Aktualnie realizowany projekt: CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza -----> KLIK! Odnośnik do komentarza
Isubi Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nadal mi nie działa. Niewiem czemu.... Proszę o pomoc. | | Members | | Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi