Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 płynniejsza kamera?

Viktor11PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Chciałem się Was zapytać jak oni robią to :

http://youtu.be/Zu_tmOM0n9M

Chodzi mi o te płynne ruchy kamerą a usunięcia paska amunicji , mapki , i innych pierdół żeby byłsam obraz ????????

HoW??????

Z góry dzięki!!

1389978070-U498021.jpg

Opublikowano

Tak mi się wydaję że jest to nagrywane na spectator, jakiś admin czy coś.. a płynność to rozmazywanie minimalne i może dobra myszka ...

27722139c3fd37da.png
Opublikowano

Wy jesteście pojebani...

Nie ma takiego czegoś jak Spectator O_o KidMod i takich rzeczy nie wie ;___;

Takie coś normalnie idzie zrobić, no-hud : Komenda

Jak usunać broń ? Łatwo M16 + M26 Mass klikasz strzal i 3 strzal 3 strzal 3 aż wkoncu ci zniknie bron. Drugim sposobem jest rzut ammo na jakis wyżej położony przedmiot.

Rozmazanie jest zrobione w AAE prosty filtr nałozony na film. W bf3 również istnieje mozliwosc rozmazania obrazu (Bardziej Realne)

OndteAw.png
Opublikowano

Wy jesteście pojebani...

Nie ma takiego czegoś jak Spectator O_o KidMod i takich rzeczy nie wie ;___;

Takie coś normalnie idzie zrobić, no-hud : Komenda

Jak usunać broń ? Łatwo M16 + M26 Mass klikasz strzal i 3 strzal 3 strzal 3 aż wkoncu ci zniknie bron. Drugim sposobem jest rzut ammo na jakis wyżej położony przedmiot.

Rozmazanie jest zrobione w AAE prosty filtr nałozony na film. W bf3 również istnieje mozliwosc rozmazania obrazu (Bardziej Realne)

Jak to nie ma? Wiadomo, że można zrobić no-hud... Ale spectator również jest, najczęściej na prywatnych serwerach.

Opublikowano

Jak to nie ma? Wiadomo, że można zrobić no-hud... Ale spectator również jest, najczęściej na prywatnych serwerach.

Nie dobijaj mnie nie ma takiego czegoś i nie będzie. Nie wiem skąd ty masz takie info .

OndteAw.png
Opublikowano

kurwa , wy to sie znacie pajace :D

Wpisujecie Komende : UI.drawenable 0

Robicie bug żeby nie było widać broni i nagrywacie jak chcecie to zrobie VTUT !

Opublikowano

@up

Jak możesz to zrób VTUT jak to zrobić... wiem jak to działa z komendą ale ten BUG.... nie działa mi :D + pokaż najlepiej jak robić te płynne ruchy też bo z tą czułością myszki to na pewno nie to... nie da się i tyle!

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

@up

thx ale widziałem jak nie którzy nagrywali na leżąco a poruszali się z prędkością szybszą niż sprint a to nie było przyspieszone bo wszystko inne ruszało się normalnie. Da się też w locie takie coś zrobić? np: żeby helikopter zniknął :D albo spadochron :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...