WaYnE =_= Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Moja wersja CS 1.6 Final Release ma ktoś boty do deathmatcha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuCi123 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ale przecież skoro ty chcesz sobie na kompie na botach pograć na deatchmatch'u to w czym to jest problem. Standardowo boty w cs'sie są + musisz zainstalwoać AmxModa + do tego plugin DM'u.. i potem można ustawić na Deatchmatch wszystko. Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/658883-tut-zboty-do-cs/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaYnE =_= Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 A mógł by mi ktoś podać link do tego pluginu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweu. Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 A mógł by mi ktoś podać link do tego pluginu ? Proszę, jest to wersja 2.1.4, chyba się nada Link na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.