Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nabór] Powrót do Everland

ASSHunterz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam pozytywnie nastawionych ludzi do udziału projekcie tworzenia, a raczej doskonalenia serwera RolePlay MC - Powrót do Everland. W jednym zdaniu - droga do upragnionej, płynącej mlekiem i miodem krainy - Everland. Duża ilość wątków pobocznych, lecz ściśle związanych z główną fabuła do odegrania na przełomie kilku miesięcy. Everland to temat na osobny projekt, jeszcze bardziej rozbudowany...

Oczekuję kreatywności i oczywiście kultury, spokojnego podejścia do sprawy. Wiek min. 15 lat, mile widziany

headset do komunikacji, nie zapominając do sporej rezerwie wolnego czasu.

Przechodząc do sedna - aby serwer się rozwijał chcę współpracować z kimś, kto ma jakiś talent i chce pomagać. Z chęcią przedstawię projekt omawiając szczegóły. Pomoc przyda się naprawdę na każdym froncie. Od ok. 3 mies. inwestuję w projekt, realizując go skrupulatnie, mapa jest ukończona, pluginy także, zaplanowana fabuła. Siła napędową będą ludzie, których nie zastąpi żaden plugin. Fundamentem ma być rozwinięta ekonomia, handel i współpraca. Serwer posiada zaplecze techniczne tj. forum IP.B (oczywiście legalne, aby nie było wątpliwości), do tego TS3, domena etc.

Pytania proszę kierować na moje gg: 8186874 (nie korzystam ze Skype, a na gg jestem non stop) bądź na pw (często odwiedzam forum)

WOW !!! Serwer otwarty!! Spróbujesz?? EverCraft

ASSHunterz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...