Raskater21 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Otóż wczoraj napisałem temat, lecz nie udało mi się naprawić błędu. Tutaj załączam ss problemu. http://imageshack.us/photo/my-images/12/beztytuudaz.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandragors Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A próbowałeś może zmienić region? Z tego co wiem kumpel tak robił i pomogło, ludzie na forum też o tym wspominali. "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..." | exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raskater21 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dzięki, prosiłbym o nie zamykanie tematu, może ktoś ma inny pomysł, zmieniam na US potem z nów na EU i dam odpowiedź ; p będą +'sy :3 Ale jaja kuźwa zmieniam i to samo tylko, że po angielsku :ccc Sami zobaczcie: http://imageshack.us...eztytuuxxx.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandragors Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A US spatchował się normalnie do końca? Bo na screenie widać, że zmieniłeś znowu na EUW "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..." | exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raskater21 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Też się nie spatchował staje ciągle tak samo, tylko ,że pisze po angielsku : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nestlee Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 odznacz transfer peer to peer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raskater21 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Odznaczyłem i czekam ... Dalej to samo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raskater21 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Chyba zostałem z problemem sam :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Connor. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Spróbuj ściągnąć grę na nowo, bądź użyć opcji Napraw. Created by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raskater21 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Gre pobrałem na nowo, i dalej błąd istnieje, opcja "Napraw" nie naprawiła błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saskey Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja resetowałm kompa 6 razy, naprawiałem chyba około 7 razy. I wtedy się udało w końcu się sptachowało Życzę Ci powodzenia xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Czasem wystarczy poczekać z 15minut. W końcu samo ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raskater21 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Czekałem ponad 1.5h i nie pomogło. Ciągle to samo co na ss, i tak w kółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Naprawa , restart gry , ostatecznosc reinstall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.