Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam mam problem, nie wiem jak go rozwiązać

.FeNix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

ściągnełem film ze skype (jakieś gówno od kogoś) i wszystkie pliki odtwarzają się przez VLC. Mam windows 7

Sorry ale nie wiem gdzie temat napisać więc napisałem tu

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

nie rozumiem ;/ ja sie wogle na programach nie znam ;p wiec wytlumacz jak mozesz

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

nie wiecie o co mi chodzi ;/

Sćiągnęłem ten film, odtworzyłem i wszystkie pliki na pulpicie: GRY, ANTYWIRUS, SKYPE itd. odtwarzają się przez VLC, a chcem żeby normalnie się odtwarzały

1391020896-U962219.png

Opublikowano

Syfilisa złapał.

Zaraz ci dam do combofixa linka.

DOWNLOAD

Wyłączasz wszystkie programy i antywirusa, odpalasz to.

Jak zapyta o jakąś konsolę systemu (czy może zainstalować konsolę odzyskiwania, coś w tym stylu) to klikasz nie.

Powinien się pojawić niebieski ekran konsoli. I potem nic nie robisz, tylko czekasz.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

dzieki ;p

1391020896-U962219.png

Opublikowano

jednak nie działa ;/ znowu to samo

jak np. wlanczam metina to sie otwiera VLC i nic sie nie robi ;/

1391020896-U962219.png

Opublikowano

@ref

1391020896-U962219.png

Opublikowano

to nie ma wira, tylko nie wiem jak odtwarzac te programy tak jak sie normalnie odtwarzaja

1391020896-U962219.png

Opublikowano

@up jutro zobacze i jak cos dam 5 i limit + :)

1391020896-U962219.png

Opublikowano

Syfilisa złapał.

Zaraz ci dam do combofixa linka.

DOWNLOAD

Wyłączasz wszystkie programy i antywirusa, odpalasz to.

Jak zapyta o jakąś konsolę systemu (czy może zainstalować konsolę odzyskiwania, coś w tym stylu) to klikasz nie.

Powinien się pojawić niebieski ekran konsoli. I potem nic nie robisz, tylko czekasz.

Ile razy mam powtarzać że combofix to nie zwykły skaner.

To program o dużej sile rażenia może także zmodyfikować niektóre pliki .

Więc kurwa potem nie płaczcie mi tu że po Combofixie nie mozesz uruchomic systemu.

Bądź brak internetu.

Jeśli użyłes juz to daj loga zobacze co usunal i przetworzyl .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano
1391020896-U962219.png

Opublikowano

@ref

1391020896-U962219.png

Opublikowano

@ref

1391020896-U962219.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...