Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]miana wysokości gracza w COD4.

mikos999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowną brać COD a zwłaszcza COD4 bo o nią głównie mi chodzi. Czy istnieje zdaniem szanownych państwa jakaś metoda (skrypt bądź komenda w konsoli) żeby zmienić "wzrost" gracza. Chodzi o tryb Single Player

Z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

no tak to jest mozliwe ale tylko w singlu. W multi nie ma takiej mozliwosci z tego co wyczytalem na tej stronie co dales.

Właśnie chodzi o tryb single ponieważ o multi to napewno nie ma co marzyć :/ choć może była by jakaś możliwość żeby zaimplementować to też w multi jednak na ten moment skupiam sie na SP.

Opublikowano

lol.

:D

'get'

Trochę przybliżę.. to jest funkcja quakeC mająca za zadanie zwrócenie wartości float (liczby wymiernej) wysokości (Z) w kącie kamery, aby przykładowo dowiedzieć się, czy aktualnie gracz patrzy w niebo, czy też w ziemię.

O ile mi wiadomo, aby 'zwiększyć' wysokość gracza, musiałbyś edytować model i zeskalować, a osiągnąć to bez jakiejkolwiek wiedzy w tej dziedzinie będzie bardzo trudnym wyzwaniem :P

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Chodzi co o zwiększenie proporcjonalne postaci , czy tylko kamerę wyżej wraz z rękoma ?

Zwiększenie proporcjonalności również wchodzi w grę pod warunkiem, że tego typu "zabieg" zwiększy wysokość oczu bohatera :rolleyes: , jednak naljepszym rozwiązaniem jest

(...) kamera wyżej wraz z rękoma ?(...)

BTW: Szkoda że tworcy tak mocno zmienili kod UnrealEngine'u i przez co jedna z najważniejszych dla mnie obecnie komend czyli:SET (UT)PAWN BASEEYEHEIGHT nie działa 8S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...