Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Przejściem do gry.Proszę o pomoc.

C4zZu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z Lol'em a mianowcie,albo nie opiszę to w pkt. bo sam nie wiem jak to wytłumaczyć:

1.Loguje się

2.Zaczynam grę

3.Jestem w QueQue

4.Odliczanie do gry

5.Po odliczaniu przechodzimy do gry i tu rodzie się problem,a mianowicie mam cały czarny ekran i po chwili wyskakuje ERROR (nie wiem jaki bo klikam enter na czarnym ekranie a nie zminimalizuję bo nie wejdę do gry).Sam nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć.Czarny ekran klikam Enter(potwierdzam po prostu to okno(daje "OK" lub "Ponów Próbę")).Po chwili normalnie mnie dołącza i gram,ale ten ERROR mnie denerwuje.Mam to nie po raz pierwszy ponieważ jakiś czas temu miałem coś takiego że bo "odliczaniu" error wyskoczył o nazwie (powiem tak pi razy drzwi bo nie pamiętam)"Coś tam coś tam...Proszę sprawdzić zaporę.)).

Opublikowano

Dodaj wyjątek w zaporze systemowej, ewentualnie jak masz w routerze firewalla to też.

A jeśli to nie pomoże to wyłącz zaporę/firewalla całkowicie i spróbuj naprawić clienta. Sprawdź także czy antywirus nie blokuje Ci lola.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Spróbuj ściągnąć grę na nowo, być może masz uszkodzone jakieś pliki.

Nie trzeba pobierać gry na nowo, wystarczy kliknąć na zębatki (przed logowaniem) i kliknąć napraw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...