Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osoby która pomoże zrobić szybszy pickup działający z m2bob :)

zapomniany__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Bawiłem się troche w m2bobie, probowalem coś zdziałać, ale jedyne do czego doszedlem to to, że podnosi itemy bardzo szybko ale po chwili restartuje bota i tak co chwile. w configu bota ustawilem pickup normal=0 i range=1, po czym plik ten dałem tylko do odczytu. Efekty mierne, niby dziala ale restartuje. Nie znam się za bardzo na tym, ale jeśli ktoś jest w stanie pomóc, to prosiłbym o pomoc :) Może z jednego konta na m2bob może korzystać więcej osob? Czy to nie mozliwe?

Nie piszcie że nie da się, bo da się wszystko, trzeba chcieć i mieć na to czas.

Pozdrawiam, Radek.

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

ref

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zapomniany_ Jeżeli znasz sie moze na RE (działy niżej) To może da rade jakośs ominąć sprawdzanie czy konto jest premium czy nie :) I dać tam warunek że zawsze jest PREMIUM ;-). Chyba że to jest w jakimś pliku ;-). To taka moja mała ingerencja dla Ciebie

hcq0.png

Opublikowano

@ref

Kamer niestety nie znajduje dla mnie ani chwili. A na tym RE się niestety nie znam, ale pamiętam że kiedyś pan Andrzejt17 robił własnie takie obejscia do EasyMetin2...

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

heh, ale niestety andrzejt17 już skończył swoją kariere na mpcforum.pl z czego mi bardzo przykro ;D bo pewnie dalej byśmy jechali na easy metinie ;D

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

no niestety... ale czy nikt na tym forum nie umie zrobić takiego obejścia? ; (

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

heh to pan andrzejt17 mógłby powrócić na forum, powiedzieć sposób w jaki zrobić obejscie premium i wrócić znowu do codziennego życia:D

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

dostaliśmy premium, ciekawe na ile czasu :D oby jak najdluzej ;)

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Pomocnik
Opublikowano

Jak to dostaliście premium? każdy? Bo jak tak to ja idę kraść range pickupem drop :dd

sygnary.jpg
Opublikowano

Jak bym miał premium bym w cheat engine się pobawił i zobaczył jaki adres mają przełączniki pickupa, a potem bym napisal w c++ program do zmieniana danych.

space-core-o.gif

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

M2bob jest spakowany themidą, cwaniaki.

//Gdyby można było wszystko to istniałby yanghack.

//Jedno konto m2bob = jeden HWID = jeden komputer.

//Był w dziale pickuper do boba, poszukaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...