Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co o tym sądzicie ?

OutWork3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no przegęcie. Jeszcze może dadzą im 50% exp więcej. Nie no Nexon schodzi na psy. Jak chcą tak tych swoich szwabów wyróżnić to niehc im osobną grę zrobią. Kilku set hacków mniej.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

nosz chyba ich pojebało o.O . Sory za przekleństwo ..

Korzystając z okazji , to czy wam też sie CA crashuje ciągle? Gram gram i w środku gry jakby błąd ( coś tam dissconnetcet ) i do pulpitu .. ;/ ?

Opublikowano

hahhahah lol

Niemcy najwięcej wydają to EU zaraz jebnie i zostanie tylko szwabski serv :D

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Tam jest napisane że zrobią dla każdego państwa serwy ... więc my też własny będziemy mieć za jakiś czas może za 6 miesięcy bo to potrwa na pewno ... :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Niech robią ile chcą tych serwerów ale jaki jest tego powód? Czyżby za małe dochody? Jestem tego ciekaw ale to jest w sumie dla mnie złym rozwiązaniem. Jeśli zrobią serwer tylko dla polski to nie będzie dało się normalnie pograć...

Niemcy oczywiście dostają serwer za swoje wydatki na nx. Nie zbyt dobre rozwiązanie - kupujesz nx, dostajesz serwer dla całego narodu. Kasa, kasa i jeszcze raz kasa.

Opublikowano

Mi tam to lata, niech im zrobią ten server; dziwię się jeszcze że na forum nexona nie ma osobnego działu dla szwabów albo nie zauważyłem. Tylko to co zauważyłem że, atlantica jest tylko dla niemcopochodnich.

Opublikowano

skomlicie że robią serwery z ograniczeniami krajowymi, oj jak bardzo polaczki są poszkodowane :<

a nie pomyśleliście że to może być krok do podzielenia gry na wersje językowe?

Niemcy przodem, bo tam najwięcej ludzi kupuje NX, i może nexon chce w ten sposób im to wynagrodzić, że będą mieli swoją wersje językową gry, a podzielenie serwerów na regiony to dobry pomysł, bo będzie mniejsze obciążenie, i każdy będzie miał +/- ten sam ping.

nie patrzcie na wszystko tylko z jednej strony...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jestem tylko ciekaw, czy segregują flagami/ip a może po prostu tylko walną nazwę dla niemców ;D Ogólnie to nie mam zastrzeżeń, ale do serwera polskiego to już się będę sprzeczał - takie srakie coś nie jest potrzebne, nie będę tam grał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...