Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][McSakrum][Szeroko rozwinięta ekonomia][Autorskie pluginy][Niesamowity klimat][3 królestwa][Oryginalna mapa]

chojnasiu

McSakrum  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie
      0
    • Mo?e tak
    • Mo?e nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich Minecraftowiczów na zapowiedzi serwera, który na dobre utkwi w waszej pamięci jako jeden z najlepszych serwerów na których graliście.

Jeżeli szukacie serwera, który ma bardzo rozbudowany system ekonomii oraz gdzie nie znajdziecie graczy, którzy tylko czatują na was obok spawnu mając nadzieję, że padną ich łupem wasze itemy. Na serwerze panuje klimat średniowiecza. Należy się do tego klimatu odpowiednio przystosować np. nie budować budynków, które nie mają nic wspólnego z owym klimatem. Świat jest podzielony na 3 królestwa:

Ellonor-Królestwo, które żyje w symbiozie z naturą oraz specjalizuje się w alchemii i czarowaniu.

Alandor-Królestwo, które jest nastawione głównie na handel, oraz specjalizuje się w wytwarzaniu zbroi.

Falanhard-Królestwo specjalizujące się w walce. Jest niezwykle agresywne.

To do Ciebie należy decyzja, do którego królestwa dołączysz. Lecz pamiętaj gdy już wybierzesz swoje królestwo to nie ma odwrotu- nie możesz przenieść się do innego. Grono administracji nie toleruje wykroczeń wbrew regulaminowi, który będzie dostępny pod komendą: /rules.

Co tydzień będzie organizowana wojna królestw! Będziesz mógł wykazać się swoimi umiejętnościami. Stając oko w oko ze swoim wrogiem napewno nie zabraknie Ci wrażeń!

Rangi dla wszystkich królestw to:

Król

VIP

Szlachcic

Rycerz

Chłop

To by było na tyle. Będę informował was o wszystkich zdarzeniach z życia serwera. Liczę na wasze komentarze!

Przy okazji otwarcia serwera będzie można wygrać żelazne EQ!

Czy ktoś zechce skomentować ten pomysł?

Choć mapa nie jest ukończona zapraszam!

IP:46.77.30.11:25565-Nie jest narazie na dedyku!

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Opublikowano

Moze wejdę ale będę musiał swjego neta "ulepszyć" bo mnie laguje. ;p a jak by co to dojde do królestwa Ellonor .. lubię magię. Oraz jasnozielony kolorek ;p. Mam nadzieję że serv będzie działął na 1.4.2 bo z pachowałem wersje tą ale bezssenu było mi zostać na 1.3.2, przynajmniej jest więcej serwuw.. i powodzenia w dopracowaniu serwera :>

Opublikowano

dzieki za dobre słówko oczywiście serw na 1.4.2

Jeżeli macie jakieś pytania walcie komentarze!

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...