Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Honorable Opponent

Gość MarcinnekxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemango, jak można zdobyć tą taką wstęgę, dużo osób takie coś posiada, ja tesh chcem !

Opublikowano

Daje jak dostaniesz ileś tam pkt. honoru. Nie znam dokładnej ilości.

@up

szybszy ;x

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Graj dobrze, nie flajmuj. Nie ma określonej liczny, ja dostałem od 23 .

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To jest podobno coś takiego, że możesz mieć dużo tych punkcików od ludzi, którzy rozdają je bez powodu to masz mniejsze szanse na zdobycie odznaki niż jakbyś miał mniej punktów od graczy, którzy nie rozrzucają ich na prawo i lewo. Liczą tu się chyba też reporty, jak cie ludzie reportują toszansa się znowu zmniejsza.

Opublikowano

Ehh ja mam

12 / 16/ 45 / 32 I nic :) a kolega miał aby 15 w teamwork reszta po 5 i dostał pamiętajcie nie liczą się pkt od friendsów i od ludźi którzy dają całemu teamowi to samo :) w sensie rozrzucaja na prawo i lewo

xmMfHrm.png
Arcymistrz
Opublikowano

Mam 49 nadal nie mam. Nie ma wyznaczonej liczby, pozdro.

Ehh ja mam

12 / 16/ 45 / 32 I nic :) a kolega miał aby 15 w teamwork reszta po 5 i dostał pamiętajcie nie liczą się pkt od friendsów i od ludźi którzy dają całemu teamowi to samo :) w sensie rozrzucaja na prawo i lewo

45/45/56/65 - Brak wstążki , nie mam pojęcia w jaki sposób jest to przyznawane.

Taaak, ale oczywiście wzór na to ma też ile razy byliście zgłaszani i w jakim odrębie czasu, trybunał rozpotarzył to na waszą niekorzyść

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem czy jakiś up/\ już pisał ale wiem że od 20 honorów trzeba zdobyć 3 pod rząd (czyli 3 rundy pod rząd) aby dostać opaskę czerwoną. Z zieloną złotą i niebieską jest podobnie ale chyba od 30 takowych pkt.

Up. Tak można. Poprzez dostanie reporta za handel takowymi honorami czy innymi odznaczeniami. Czyli jak piszesz po rundzie plz honour me i honour to... wtedy osoba z twojego team lub przeciwnego pisze raport w rubryce spam honour trader. wystarczą 3 takie raporty i dostajesz bana na tydzień lub dłużej i na dodatek tracisz wszystkie wcześniej uzyskane honory friendly helpfule itd.

Opublikowano

To zalezy takze z jaka czestotliwoscia bedziesz owe punkty dostawal. Liczby okreslonej nie ma, ja dostalem przy okolo 40. Stracic mozna (chyba) poprzez bana, wtedy resetuje wszystkie punkty.

Opublikowano

No i po co ten odkop....?

/zamykam

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...