Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gra od 0 knight..

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zacząć gre w Tibie od zera, profesją Knight..

Mam zamiar grać na FACC ( może kiedyś PACC )

I tu problem czy lepiej jest grać na serwerze NON-pvp czy PVP?

bd prawie ciągle bocił wiec mogą mnie pk, ale też chciałbym pobawić się w pk..

proszę o rady.

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Graj na PVP...

Przynajmniej bedzie cie można zabić jak będziesz bocił.

Zapraszam na Antice.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

No-pvp pozornie wszystko spoko, szkoda tylko że jak wbijesz 8lvl i wyjdziesz z rooka nie ominie cie fala 200lvli zaczynając od cyców po Hell'e itp...

Pomijając już fakt że nie ma tam nawet żadnej zabawy, a wbić może ci każdy na respa, a ty możesz tylko być pewien że nic mu nie możesz zrobić ...

Opublikowano

Lepiej no-pvp. Teraz w tibie gra mało ludzi więc i tak masz niemalże wszędzie wolne, a knightem nawet jakbyś chciał to pvp jest niemożliwe ;D

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Do bocenia NON-PVP. Jak Kupisz PACC'a i wbijesz wiekszy lv mozesz dojsc do gildi i na wojnie pobawic sie swoim wyboconym (bezpiecznie :) Knightem ;)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Knightem PK nie możliwe? Boshe co wy piszecie kina utito tempo + exori min i ladne combo siada. A co do serwera npvp nie ma sesu. Siedzisz na dragach wbija ci jakis noob i nawet go nie postraszysz bo co mu zrobisz na npvp. Tak wogule jak chcesz prawie ciagle grac na faccu kup/pobierz cracka do ibota i graj palkiem. A knightem na eq i small stone dla pallka możesz zarabiać kase czytaj postaw bota na knighcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...