Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zawieszanie się Komputera podczas Chetowania

KrEwNiAk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Od pewnego czasu borykam się z ogromnym problemem który wręcz u niemożliwa mi granie na Kamera Mod, Multi Hack i nawet zwykłym Kliencie! na serwerze DiamondMt2!

Otóż:

Podczas grania na Modzie, Multi Hacku czy zwykłym Kliencie Komputer nawet po paru minutach zawiesza mi się... W taki sposób że mogę go "otrzeźwić" tylko twardym resetem.

I nie mam tu na myśli jakiegoś BlueScreena lecz wyskakują mi na monitorze pionowe czarno białe paski a z głośników trzeszczy niemiłosiernie.

Na początku takie checa działy mi się tylko na Modzie i były sporadyczne więc je olewałem teraz dzieją się co 5min... Tak że w ciągu 1h resetuje komputer około 20 razy!!!

Teraz takie coś bardzo ale to bardzo! Mnie irytuje a wręcz denerwuje niemiłosiernie.

Bo wyobraźcie sobie że chcecie zrobić DT a tu co 5 minut macie zwis...

Jeśli ktoś mi pomoże Dam OGROMNEGO + i będzie OGROMNIE wdzięczny!!! Proszę o pomoc :(

Opublikowano

Mi zacinało komputer to podkręciłem Zasilacz na całą wydajność, 0 oszczędności i śmiga jak nigdy...

Moze zrob reinstal systemu a jezeli nie to mozliwe ze z kartą graficzną coś się stało

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

Opublikowano

Oki spróbóje zrobić myk z zasilaczem bo z kartą graficzną to wątpie ponieważ mam karte Radeon 6950 asus 1GBi gram na niej w gierki typu Wiedźmin 2 na full detalach i jeszcze ani razu mi się tak nie przydażyło jak na modzie. Jutro spróbuje zrobić z zasilaczem i wtedy zobaczymy. Jeśli nie poskutkuje to bede zmuszony trzasnąć mu formata :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...