Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] czy to normalne ?

Blomqvist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już brak mi słów, na fejsie pisali o tym, że już naprawili usterkę... Nie rozumiem tutaj czegoś, ten problem mam nie tylko ja... Otóż mam ten sam error co wcześniej, pisze tylko "Version Checking" i potem wyskakuje tradycyjny error, ileż można czekać ? Czy to jakiś błąd z mojej strony ? Sprzęt bardzo dobry, net to samo, już nawet oczyściłem kompa CClenerem, nawet przez Game Boostera odpalałem, chociaż nigdy tak nie robiłem, dalej nic, to samo ! Nawet reinstall robiłem.... Kolega ma zasyfionego kompa, wie tylko jak włączyć Combata, i jemu działa a mi nie, co jest ? To dziwne, obaj mamy Liveboxy 2.0, w dodatku on ma jeszcze słabszy sprzęt i jemu gra odpala a mi czemu nie ? Nie rozumiem. Proszę o pomoc, bo nie wiem po czyjej stronie teraz leży wina, chcę grać a nie mogę. Proszę o pomoc, co może być źle z moim kompem, że Combat nie działa.

post-758882-0-29609700-1351279275_thumb.png

Opublikowano

YY ? Dla was to dziwne, dla mnie jeszcze bardziej, nie wiem o co chodzi, robiłem reinstall, dalej error, pobieram nową instalkę ze strony NEXONA, może to przyniesie skutek, może jest jakaś wina po mojej stronie ? Proszę o ew. podpowiedzi, przed przerwą techniczną wszystko było ok, świetnie sie grało itd. a po przerwie inni mogą a ja nie ;/ nie wiem o co chodzi...

Może coś mam poustawiane w LIveboxie ? Na internecie się nie znam, ja kompletnie inna dziedzina ;) Może ktoś pomoże ? Mam zaznaczone filtrowanie jakiś adresów MAC, i w dodatku siostra podczepiła się tym pieprzonym Iphonem i nie wiem czy to nie jest przyczyną...

Opublikowano

Odłącz wszystkie kontrolery od komputera, reinstall ca. Usuń/wyłącz te wszystkie rzeczy które wymieniłeś w poście up i podaj dokładny błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...