Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RPG + SURV StoneCraft Zapraszam . ;>

jestemfubu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg StoneCraft Rekrutacja na moderatora ON !

informacje.png

strzalka.gifTYP: SURV+RPG

strzalka.gifSloty: 17

strzalka.gifIP: f5.owncraft.pl:25003

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

admini.png

piotrek131,jasiekol

pluginy.png

Pod komendą /plugins

inf.png

Ten serwer nie jest na 1 dzien czy tydzien czy nawet miesiac, planujemy z tego zrobic cos wiekszego, lecz dopiero co wystartował, wiec jest mało budowli . Vip kosztuje 11 zł, pluginy sa w miare ogarniete, lecz będzie trzeba dać kilka poprawek. Zapraszam do grania wiecej w grze, juz w krotce dodamy questy, aby była miła rozgrywka, co jeden dzień będa odbywały sie venty, ZAPRASZAM ;)

elo jestem jarek mam 36 lat i mam serwer w metinie zabrarzam na niego balmora hehehe o tyle nara subujcie mie na yutube nick fubuxmetin plis plis

Opublikowano

Na serwerze dodałem kilka nowych budowli, zapraszam ! :) Aa rekrutacja na moderatora otwarta!

elo jestem jarek mam 36 lat i mam serwer w metinie zabrarzam na niego balmora hehehe o tyle nara subujcie mie na yutube nick fubuxmetin plis plis

Opublikowano

Przepraszam, za problemy juz zmieniam ustawienia serwera za 5 min mozna wbijac !: )

Opublikowano

Wgralismy nowy plugin do logowania sie bo mieliscie problemy! REKRUTACJA ON NA MODERATORA

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...