Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesteś Bogiem

Pluszer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór. Wiem że pewnie spam ale mam pytanko kumple mi mówili że oglądali już film Jesteś Bogiem w necie np na zalukaj.tv jak ja włączam włącza mi się odtwarzacz a pozniej jakies napisy prosze sprobowac pozniej mozecie mi wyslac jakies linki gdzie moge ten film obejzec? Wiem ze zaraz bedzie hejt Do kina lecz kino najblizej mam 30km.. :/

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Nie pomagamy piratom ;___;

Kurwa ludzie są rozjeżdzani na drogach, mordowani przez ćpunów albo chuj wie co a ty mi tu o piractwie komputerowym gadasz? To jest gówno i tyle, nie szkodliwy czyn. Gadacie CHWDP JP a kurwa popieracie chore przepisy państwa POlicyjnego jakim jest Polska.

napisz mi na pw podam ci strone z ktorej pobierzesz. lub na gg mam w profilu bo tutaj jest podpierdalaczy od chuja i konfidentow, pionki administracji

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Kurwa ludzie są rozjeżdzani na drogach, mordowani przez ćpunów albo chuj wie co a ty mi tu o piractwie komputerowym gadasz? To jest gówno i tyle, nie szkodliwy czyn. Gadacie CHWDP JP a kurwa popieracie chore przepisy państwa POlicyjnego jakim jest Polska.

napisz mi na pw podam ci strone z ktorej pobierzesz. lub na gg mam w profilu bo tutaj jest podpierdalaczy od chuja i konfidentow, pionki administracji

co ty do czego w ogóle porównujesz? kupujesz parówkę i myślisz że to kiełbasa?

na forum jest zakaz piracenia i tej zasady trzeba się trzymać, jeżeli chcecie żeby to forum istniało.

Opublikowano

co ty do czego w ogóle porównujesz? kupujesz parówkę i myślisz że to kiełbasa?

na forum jest zakaz piracenia i tej zasady trzeba się trzymać, jeżeli chcecie żeby to forum istniało.

bla bla bla to podpierdalaj dalej, moderator na tym forum nie kojarzy mi się z zaszczytną funkcją tylko z konfidenctwem (teraz pewnie bana dostane na pol roku za prawde)

Top:

zobacz na ciemnywarez (po ang nazwa)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Boże widzisz i nie grzmisz...

prawda ;_;

@topic

Teraz wystarczy wpisać w yt i to wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...