Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Po wpisaniu "thereisnourflevel" niby wszystko działa, ale...

Kiriku3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...ekran tytułowy gry się ładuje bez końca. Chodzi mi o ten po tym, kiedy się już zalogujemy, na którym widać m.i rankedy. W sumie to mi nie powinno niby przeszkadzac, ale bardzo lubie co jakiś czas oglądnąć jak graja profesjonaliści i zwracam się do was z prośbą:jak temu zaradzić?

P.S Jeżeli ktoś nie wie o co chodzi z komendą: dzięki niej status serwera z undefined zmienia się na online.

Arcymistrz
Opublikowano

Jak nasz RIOT pisał :

" To zmienia tylko wygląd wizualny, pozwalający nam na wejście do ekranu logowania, ale nie do zalogowania się do gry" (coś w ten deseń)

Dlatego to jest bezsensowne, bo wtedy jak komuś działało, serwery logowania były włączone, a teraz nie są / były.

Arcymistrz
Opublikowano

A moze jakos jasniej: powiedz np: czy ty masz ten sam problem, jak go rozwiazac itd :P bardzo mi na tym zalezy

Nie da się go rozwiązać, musisz czekać, albo spróbuj dać repair w patcherze.

muszę zniszczyć twoją niewiedzę w moim przypadku mogłem się zalogować po wpisaniu tego kodu

Tęp mnie bardziej :), doczytaj do końca, i poczytaj forum lol'a :)

Opublikowano

Tęp mnie bardziej :), doczytaj do końca, i poczytaj forum lol'a :)

Serio moderatorów tutaj trzeba tępić ;)

Co do tematu to jeśli serwery są online, a sam patcher nie działa to spoko, ale jak serwery są offline to i tak nie wejdziecie :) a na Twój problem nic nie zaradzisz niestety.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...