Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bulid - sura wp.

Queash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Planuję zacząć grać na balmorce surką wp. Co sądzicie o bulidzie: ostrze, strach, wir, palec, zbroja lub rozpro. Wiem, że strach jest dobry, ale czy dam radę bez zbrojki? Co o tym sądzicie?

Jeszcze jedno pytanie. Na balmorze jest 10 ku do G?

SigCustomBG.png
Opublikowano

1. Czarowane - Zbroja - Strach - Wir - Palec/Rozproszenie (Zestawienie idealne do Expienia z konia)

Czarowane - Palec - Rozproszenie - Wir - Zbroja - Strach (Zestawienie dobre do PvP)

Czarowane - Zbroja - Wir - Palec - Strach - Rozproszenie (Zestawienie uniwersalne)

2. Tak, na Balmorze jest 10ku do G.

http://www.mpcforum.pl/topic/145192-tut-jak-zrobic-sure-wp/ 

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Sura WP jest taką postacią, że najprzyjemniejsze PVP jest na wyższym poziomie. Początkowe lvl'e to raczej exp więc ten build będzie odpowiedni.

Czarowane Ostrze - Czarowana Zbroja - Strach - Smoczy Wir - Uderzenie Palcem - Rozproszenie Magii.

Opublikowano

Hmm... Czyli zbroja zamiast strachu? Bo gdzieś czytałem, że zbrojka na wyższym lvl'u staje się bezużyteczna.

Bo tak jest większość surek wp cofa zbrojke po tym +80lv sam to zrobiłem na 77lv jak już miałem ogarnięte eq

Opublikowano

Ostrze > Strach > Wir > Palec/Rozpro > Palec/Rozpro > Zbroja Tak polecam, a jeżeli chce Ci się resetowaćskille to możesz dać zbroję jako 2 skill :) Takim buildem jaki podałem + ogarnietych bonach ( szycie, a nie kryt ! ) na 86 lvl bez zbroi PvP to cud, miód i orzeszki ;3 A dlaczego szycie ? Bo WP tak samo jak Body większość hitów zada mieczem. Szycie + ostrze = maszynka do zabijania. Nie pojmuję jak większość osób woli dać krytyczne zamiast szycia u bodego + WP . Im więcej obrony, tym większe szycie siądzie ^^ A każdy robi zazwyczaj "najlepszą" zbrojęna PvP, zamiast np. stalki +0, czy też takiej na 61 ;3 ( Jeżeli bony na sure, czy woja Body oczywiście ^^ )

Opublikowano

Sura WP jest taką postacią, że najprzyjemniejsze PVP jest na wyższym poziomie. Początkowe lvl'e to raczej exp więc ten build będzie odpowiedni.

Czarowane Ostrze - Czarowana Zbroja - Strach - Smoczy Wir - Uderzenie Palcem - Rozproszenie Magii.

Dokładnie taKI build zastosuj, a jeśli faktycznie na balmorze są tylko 10ku do g, to zresetuj potem zbroję i strzała!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...